Ухвала
від 20.10.2020 по справі 308/3523/20
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/3523/20

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20.10.2020 місто Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі:

головуючої судді - Сарай А.І.,

за участю секретаря судового засідання - Зборовської Х.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Ужгороді у порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до приватного підприємства Ужгородська автошкола про стягнення заборгованості за договором оренди землі,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовною заявою до приватного підприємства Ужгородська автошкола про стягнення заборгованості за договором оренди землі.

Ухвалою судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 09.04.2020 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у цивільній справі за вказаною позовною заявою. Постановлено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін. Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслано учасникам справи.

Позивач у судове засідання не з`явився, при цьому його представник - адвокат Ігнатенко С.С. подав до суду заяву, згідно з якою просить розглянути справу у відсутності позивача та його представника, зазначивши, що позовні вимоги (з урахуванням заяви про зменшення позовних вимог від 08.09.2020 року) підтримує та просить їх задовольнити повністю, проти ухвалення заочного рішення не заперечує.

Представник відповідача у судове засідання повторно не з`явився, хоча про час і місце судового розгляду повідомлявся належним чином шляхом надіслання судових повісток про виклик рекомендованими поштовими відправленнями, про причини неявки не повідомлено, відзив на позов не подано, клопотань про відкладення справи до суду не надходило.

У відповідності до ч. 4 ст. 223 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

За приписами ч. 1 ст. 281 ЦПК України про заочний розгляд справи суд постановляє ухвалу.

Відтак, суд розглядає справу відповідно до ч. 4 ст. 223 ЦПК України на підставі наявних у справі доказів, оскільки проти цього не заперечує представник позивача.

З урахуванням викладеного суд вважає за необхідне проводити заочний розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 223, 258-260, 281 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до приватного підприємства Ужгородська автошкола про стягнення заборгованості за договором оренди землі - розглядати заочно.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Головуюча А.І. Сарай

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення20.10.2020
Оприлюднено23.10.2020
Номер документу92351819
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/3523/20

Рішення від 20.11.2020

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Сарай А. І.

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Сарай А. І.

Ухвала від 20.10.2020

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Сарай А. І.

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Сарай А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні