Ухвала
від 30.10.2020 по справі 573/1672/20
БІЛОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 573/1672/20

Номер провадження 2/573/425/20

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду по суті

30 жовтня 2020 року м. Білопілля

Білопільський районний суд Сумської області в складі:

головуючої судді: Черкашиної М.С.

з участю секретаря: Терещенко О.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Білопілля цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Білопільської міської ради Сумської області, Білопільської районної державної адміністрації, третя особа - Відділ у Білопільському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області про визнання права власності на земельну частку (пай) ,

ВСТАНОВИВ:

21 вересня 2020 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до Білопільської міської ради Сумської області, Білопільської районної державної адміністрації, третя особа - Відділ у Білопільському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області про визнання права власності на земельну частку (пай) .

У підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 позовні вимоги підтримав, вважає за можливе призначити справу до судового розгляду по суті. Ним надано до суду всі докази, на які він посилаються у позові, клопотань чи інших заяв до суду не надходило.

Представник відповідача - Білопільської районної державної адміністрації Савчук Б.М. у підготовчому засіданні проти задоволення позову не заперечував.

Представник відповідача - Білопільської міської ради до суду не з`явився, заступник міського голови направив до суду заяву про розгляд справи у їх відсутність.

Письмових відзивів на позовну заяву від відповідачів не надходило.

Представник третьої особи - відділу Держгеокадастру у Білопільському районі у судове засідання також не з`явився, повідомлений належним чином про день, час та місце проведення підготовчого засідання (а. с. 63).

В силу ст. 2 ЦПК України завданням цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави. Суд та учасники судового процесу зобов`язані керуватися завданням цивільного судочинства, яке превалює над будь-якими іншими міркуваннями в судовому процесі.

Судом в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено підготовчі дії, передбачені ст. ст. 189-199 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Підстав, визначених п.п 1, 2 ч. 2 та ч. 3 ст. 200 ЦПК України для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні, немає.

Вирішивши питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, визначивши, які факти необхідно встановити для вирішення спору, з`ясувавши, якими доказами та обставинами позивач буде обґрунтовувати свої доводи, суд дійшов висновку є всі правові підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, так як спір між сторонами в справі не врегульовано.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 91, 197-198 , 200 ЦПК України ,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Білопільської міської ради Сумської області, Білопільської районної державної адміністрації, третя особа - Відділ у Білопільському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області про визнання права власності на земельну частку (пай).

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10-00 годину 30 листопада 2020 року в приміщенні Білопільського районного суду Сумської області.

В судове засідання викликати сторони та третю особу.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

СудБілопільський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення30.10.2020
Оприлюднено02.11.2020
Номер документу92547578
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —573/1672/20

Рішення від 30.11.2020

Цивільне

Білопільський районний суд Сумської області

Черкашина М. С.

Ухвала від 30.10.2020

Цивільне

Білопільський районний суд Сумської області

Черкашина М. С.

Ухвала від 22.09.2020

Цивільне

Білопільський районний суд Сумської області

Черкашина М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні