Ухвала
від 04.11.2020 по справі 440/3651/20
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

04 листопада 2020 рокум. ПолтаваСправа № 440/3651/20

Полтавський окружний адміністративний суд у складі судді Слободянюк Н.І., за результатами підготовчого засідання у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Мостовівщинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів виконавчого комітету Рокитянської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Рокитянська сільська рада Великобагачанського району Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), -

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області звернулося до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Мостовівщинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів виконавчого комітету Рокитянської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Рокитянська сільська рада Великобагачанського району Полтавської області про застосування до Мостовівщинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів виконавчого комітету Рокитянської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації будівлі за адресою: 38351, Полтавська область, Вкликобагачанський район, с. Мостовівщина, вулиця Шкільна, 50, до повного усунення порушень вимог пожежної безпеки, зафіксованих у пунктах №№1, 2, 3, 4 опису виявлених порушень вимог законодавства акта, складеного за результатами проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб`єктом господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, №75 від 19 червня 2020 року.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 15 липня 2020 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі за правилами загального позовного провадження, а також призначено підготовче засідання, витребувано докази, а ухвалою від 10 вересня 2020 року продовжено строк підготовчого провадження.

Відповідно до частини другої статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У підготовчому провадженні судом здійснено дії, визначені частиною другою статті 180 КАС України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Частиною другою статті 183 цього Кодексу передбачено, що за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 180, 183, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Мостовівщинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів виконавчого комітету Рокитянської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Рокитянська сільська рада Великобагачанського району Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 11:00 25 листопада 2020 року в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду (за адресою: м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26).

У судове засідання викликати учасників справи.

Копію цієї ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Н.І. Слободянюк

Дата ухвалення рішення04.11.2020
Оприлюднено05.11.2020
Номер документу92620574
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —440/3651/20

Ухвала від 15.12.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 04.11.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 10.09.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 15.07.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні