Ухвала
від 27.10.2020 по справі 169/435/18
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/435/18

Провадження № 2/169/76/20

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

27 жовтня 2020 року смт Турійськ

Турійський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Хвіц Г.Й.

за участю: секретаря Мисюка П.З.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судового засідання цивільну справу за позовом Турійської районної державної адміністрації Волинської області в інтересах малолітніх дітей: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дітей

в с т а н о в и в:

Позивач Турійська районна державна адміністрація Волинської області звернулася в суд з позовом про позбавлення батьківських прав ОСОБА_3 , ОСОБА_4 стосовно їхніх малолітніх дітей та стягнення аліментів на дітей: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Суддя своєю ухвалою прийняла позовну заяву до розгляду, відкрила провадження у справі та призначила підготовче засідання у справі.

Представник позивача Турійської районної державної адміністрації Волинської області - Божко Т.П. у підготовче засідання не з`явилася, однак, подала адресовану суду заяву про те, що вона просить проводити підготовче засідання у цій справі за її відсутності, а вказану справу призначити до судового розгляду з врахуванням уточнених позовних вимог.

Відповідачі ОСОБА_3 та ОСОБА_4 у вказане підготовче засідання не з`явилися, про дату, час і місце розляду справи були повідомлені належним чином.

Клопотання про відкладення підготовчого засідання не надходили.

Під час проведення підготовчого засідання у вказаній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені статтями 189-199 ЦПК України.

Згідно із пунктом третім частини другої статті 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так як до судового розгляду спір між сторонами не врегульовано, то суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Крім того, для об`єктивного розгляду справи слід задовольнити клопотання представника позивача Турійської районної державної адміністрації Волинської області - Божко Т.П. про долучення письмових доказів та виклик свідків.

Керуючись статтею 200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Турійської районної державної адміністрації Волинської області в інтересах малолітніх дітей: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дітей і призначити справу до судового розгляду по суті на 11:00 годину 03 листопада 2020 року.

Викликати у судове засідання учасників справи, свідків.

Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справиhttps://court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення27.10.2020
Оприлюднено05.11.2020
Номер документу92623024
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —169/435/18

Рішення від 03.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Рішення від 03.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Рішення від 03.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 30.09.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні