Рішення
від 15.02.2010 по справі 2о-23-2010
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2о-23/10

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 лютого 2010 року Ізмаїльс ький міськрайонний суд Одесь кої області

в складі: головуючого - с удді Грубіян Л.І,

при секретарі - Ус атенко М.С.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в місті Із маїлі цивільну справу за поз овом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1, звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2 , про розірвання шлюбу, заре єстрованого 16.07.2004 р., відділом Р АЦС Ізмаїльського міського у правління юстиції Одеської о бласті, актовий запис № 198, моти вуючи тим, що шлюб у них з відп овідачем перший, в період шлю бу народилася донька: ОСОБА _3 ІНФОРМАЦІЯ_1. Шлюбно-сі мейні стосунки з відповідаче м не склалися з причин відсут ності взаєморозуміння та різ них поглядів на життя, втрати поваги один до одного, в зв' я зку з чим їх сім' я фактично р озпалася. Спору про місце пр оживання дитини та розподіл у сумісного майна немає.

Позивачка в судове засіда ння ОСОБА_1, не з`явилась, на дала заяву про те, що позовні в имоги підтримує в повному об сязі та просить суд, розгляну ти справу за її відсутності, о скільки вона виїхала за місц ем свого проживання.

Відповідач до суду повторн о не з'явився, заяв чи клопотан ь до суду не надав, був повідом лений належним чином, про при чину неприбуття суд не повід омив, тому суд ухвалює заочне рішення на підставі наявних у справі доказів відповідно до ч.1 ст.224 ЦПК України за в ідсутності заперечень до тог о позивача.

Вивчивши матеріали справи , суд вважає, що маються всі пі дстави для задоволення позо ву, виходячи з наступного.

Сторони знаходяться в ш любі з 16.07.2004 року, зареєстровано го відділом РАЦС Ізмаїльсько го міського управління юстиц ії Одеської області, актовий запис № 198. В період шлюбу у под ружжя народилася донька: ОС ОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1. Спір п ро місця проживання дитини, та розподіл майна відсутній . Сторони будь-яких мір для при мирення не приймають, посила ючись на недоцільність збер еження шлюбу.

Відповідно до ч.2 ст.112 С імейного кодексу України суд постановляє рішення про роз ірвання шлюбу, якщо буде вста новлено, що подальше сумісне проживання подружжя та збер еження шлюбу суперечило б ін тересам одного з них, інтерес ам їх дітей, які мають істотне значення.

Оскільки в судовому засід ання встановлено, що сторони однією сім' єю не проживают ь, поновити шлюбно-сімейні ст осунки наміру не мають, подал ьше сумісне проживання сторі н і збереження шлюбу супереч ить інтересам сторін, тому су д вважає за необхідне шлюб ро зірвати.

Згідно ст. 88 ЦПК України витр ати, пов' язані з розірвання м шлюбу в органах РАЦС покла сти на позивача.

Керуючись ст.ст.10,60,212,213 ЦПК Укр аїни, ст.ст.110,112 СК України, суд

ВИРІШИВ :

Розірвати шлюб між ОСО БА_2 та ОСОБА_1 що зареєст рований 16 липня 2004 року Відділо м реєстрації актів цивільног о стану Ізмаїльського місько го управління юстиції Одеськ ої області, актовий запис № 198.

При реєстрації розірвання шлюбу в органах РАЦС стягнут и держмито на користь держав и з ОСОБА_1 в розмірі 08,50 грн. , ОСОБА_2 від сплати держми та - звільнити.

Заочне рішення може бут и переглянуте судом, що його у хвалив, за письмовою заявою в ідповідача, поданою протягом десяти днів з дня отримання й ого копії.

Заява про апеляційне о скарження заочного рішення с уду може бути подана позивач ем до Ізмаїльського міськрай онного суду протягом десяти днів з дня проголошення ріше ння.

Апеляційна скарга на з аочне рішення суду подається позивачем до Апеляційного с уду Одеської області через І змаїльський міськрайонний с уд протягом двадцяти днів пі сля подання заяви про апеляц ійне оскарження, або без попе реднього подання заяви про а пеляційне оскарження, якщо с карга подається у строк, вста новлений для подання заяви п ро апеляційне оскарження.

Суддя

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення15.02.2010
Оприлюднено05.05.2011
Номер документу9267948
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2о-23-2010

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Якименко Лариса Григорівна

Рішення від 07.05.2010

Цивільне

Христинівський районний суд Черкаської області

Вітер Леся Анатоліївна

Рішення від 21.05.2010

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Єременко Володимир Максимович

Рішення від 15.02.2010

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Любов Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні