Ухвала
від 06.11.2020 по справі 697/928/20
КАНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 697/928/20

Провадження № 2-во/697/27/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 листопада 2020 року

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

в складі: головуючого судді Льон О.М.

за участю секретаря с/з - Дрянової Н.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Каневі заяву представника Служби у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області про виправлення описки у судовому рішенні від 02.07.2020 по цивільній справі № 697/928/20 за позовом виконавчого комітету Таганчанської сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області, Канівська районна державна адміністрація Черкаської області, Канівський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

Представник Служби у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області звернувся до суду з заявою про виправлення описки у судовому рішенні по справі № 697/928/20 від 07.02.2020. В заяві вказав, що 02.07.2020 Канівським міськрайонним судом Черкаської області було винесено рішення по цивільній справі за позовом виконавчого комітету Таганчанської сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області, Канівська районна державна адміністрація Черкаської області, Канівський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, однак по тексту рішення суду виявлено описку, а саме в прізвищі ОСОБА_3 . Просить суд виправити допущену описку.

Відповідно до ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Сторони та треті особи в судове засідання не з`явилися. Їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що заява про виправлення описки підлягає до задоволення, виходячи з наступного.

02.07.2020 Канівським міськрайонним судом Черкаської області було винесено рішення по цивільній справі за позовом Виконавчого комітету Таганчанської сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області, Канівська районна державна адміністрація Черкаської області, Канівський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Судом встановлено, що по тексту рішення суду допущені описки, а саме неправильно зазначено прізвище малолітньої дитини ОСОБА_4 - ОСОБА_5 .

Згідно свідоцтва про народження сірії НОМЕР_1 від 27.05.2008 (а.с. 10), вбачається, що ОСОБА_4 народилася ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Таким чином, вказана описка підлягає виправленню, що не змінює суті судового рішення.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 269 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Заяву представника Служби у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області про виправлення описки у судовому рішенні від 02.07.2020 по цивільній справі № 697/928/20 за позовом виконавчого комітету Таганчанської сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Канівської районної державної адміністрації Черкаської області, Канівська районна державна адміністрація Черкаської області, Канівський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів - задовольнити.

Виправити допущену описку в рішенні Канівського міськрайонного суду Черкаської області від 02.07.2020 по справі № 697/928/20 (провадження № 2/697/467/2020), вказавши по тексту рішення суду правильно прізвище малолітньої дитини - ОСОБА_4 .

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом 15 днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий О . М . Льон

СудКанівський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення06.11.2020
Оприлюднено11.11.2020
Номер документу92747573
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —697/928/20

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

Ухвала від 06.11.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

Рішення від 02.07.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

Ухвала від 02.06.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні