Ухвала
від 05.10.2020 по справі 591/7279/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 591/7279/17-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 жовтня 2020 року Печерський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника обвинуваченої ОСОБА_4 ,

обвинуваченої ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Києва кримінальне провадження за обвинуваченням

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки с. Попівка, Звернигородського р-ну, Черкаської області, громадянки України, зареєстрованої та проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимої,

у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_5 , являючись директором ТОВ «Фім-Транс», в період з 01 березня 2013 року по 31 грудня 2013 року, за невстановлених слідством обставин, в невстановлений період часу, знаходячись в невстановленому місці, з метою ухилення від сплати податків шляхом безпідставного завищення податкового кредиту та валових витрат підприємства, створила видимість проведення фінансово-господарських операцій, за результатами яких штучно сформувала податковий кредит та зависила валові витрати підприємства, використовуючи реквізити суб`єктів підприємницької діяльності з ознаками фіктивності ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Востокторгсервіс-групп» наступним чином:

15 березня 2013 року ОСОБА_5 уклала, тобто підписала договір № 20/03, відповідно умов якого ТОВ «Мікас Плюс» взяло на себе зобов`язання за дорученням ТОВ «Фім-Транс», за винагороду ТОВ «Фім-Транс» та за рахунок ТОВ «Фім-Транс» організувати виконання транспортно експедиційних послуг, пов`язаних з перевозками вантажів, зазначених ТОВ «Фім-Транс», залізницями України, а саме:

здійснити діяльність по забезпеченню залізничному перевезенню вантажів у відповідності з умовами та вимогами внутрішніх та міжнародних Правил залізничних перевезень, включаючи Угоду про міжнародне вантажне залізничне сполучення, Статуту залізниць України, забезпечити контроль проходження заявок на місячне планування експортних, імпортних, транзитних вантажів, а також вантажів, що перевозяться всередині України та в міждержавному сполучені, здійснюваного ТОВ «Фім-Транс» на умовах договору №20/03 від 15.03.2013, здійснювати за узгодженням з ТОВ «Фім-Транс» та за його рахунок сплату тарифа та додаткових платежів, зборів (за необхідності відшкодовувати витрати, пов`язані з поверненням залізничних порожніх вагонів, митним оглядом на прикордонних станціях, т.ін.) за перевезення вантажів залізницями, організовувати заявлене ТОВ «Фім-Транс» перевезення в строк не пізніше 5-х робочих днів з моменту подання заявки та оплати вартості перевезення. Організація перевезення включає в себе надання ТОВ «Фім-Транс» інструкцій по заповненню залізничних накладних, відправлення телеграми про підтвердження оплати на станцію відправлення, позапланову/планову заявку вантажу до перевезення, а також отримання на залізниці відправлення дозволів, необхідних для відправки вантажу, здійснювати за узгодженням з ТОВ «Фім-Транс» та за рахунок ТОВ «Фім-Транс» страхування перевози мого вантажу, із залученням незалежних страхових компаній, здійснювати виконання додаткових транспортно експедиційних послуг, пов`язаних з цими перевезеннями, за додатковою угодою.

Крім того, 24 вересня 2013 року ОСОБА_5 уклала, тобто підписала договір № 24/09-13 про організацію перевезення вантажів, відповідно умов якого ТОВ «Востокторгсервіс-групп» взяло на себе зобов`язання: забезпечення надання рухомого складу і подача його на місце навантаження, забезпечення відправки вантажу зі станції навантаження в терміни, вказані ТОВ «Фім-Транс», за бажанням ТОВ «Фім-Транс» оформлення транспортних документів на перевезення вантажу відповідно до правил перевезень вантажів на залізницях.

По закінченні кожного місяця не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним, надавати ТОВ «Фім-Транс» акти виконаних робіт, рахунки, податкові накладні за надані послуги та звіти експедитора про виконання доручень ТОВ «Фім-Транс», виписувати зведену податкову накладну не рідше одного разу на місяць і не пізніше останнього дня місяця, з доданням необхідних документів, за рахунок ТОВ «Фім-Транс» проводити оплату тарифу і додаткових зборів.

В подальшому, з метою створення видимості надання комплексу транспортно експедиційних послуг, невстановлені особи в період з 01 березня 2013 року по 31 грудня 2013 року, в невстановлений час та в невстановленому місці, склали від імені ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Востокторгсервіс-групп» заявки довіреності, протоколи узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс», акти здачі прийняття робіт (надання послуг), які були підписані ОСОБА_5 збоку ТОВ «Фім-Транс», та невстановленими особами збоку ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Востокторгсервіс-групп». Крім того, невстановленими особами були підписані та передані в адресу ТОВ «Фім-Транс» звіти експедитора за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» та податкові накладні, які слугували документальною підставою завищення податкового кредиту та валових витрат ТОВ «Фім-Транс».

Директор ТОВ «Фім-Транс» ОСОБА_5 , достовірно знаючи про фактичне невиконання умов укладених договорів з ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Востокторгсервіс-групп», тобто ненадання зазначених у цих договорах транспортно експедиційних послуг, надала вказівки бухгалтеру ТОВ «Фім-Транс» з метою перерахування з розрахункового рахунку ТОВ «Фім-Транс» на розрахункові рахунки ТОВ «МікасПлюс» таТОВ «Востокторгсервіс-групп»грошових коштів за ніби то надані транспортно експедиційні послуги.

Транспортно експедиційні послугиТОВ «МікасПлюс» таТОВ «Востокторгсервіс-групп»для ТОВ«Фім-Транс»-фактично не надавалися, та відповідно, ТОВ «Фім-Транс» не мало права на включення суми 1 679424 грн. до складу податкового кредиту та суми 1595453 грн. до складу валових витрат підприємства.

Так, за результатами фінансово-господарської діяльності за вищевказаний період часу директор ТОВ «Фім-Транс» ОСОБА_5 , з метою ухилення від сплати податків, достовірно знаючи про те, що незаконно завищено податковий кредит та валові витрати ТОВ «Фім-Транс», використовуючи реквізити суб`єктів підприємницької діяльності, а саме: ТОВ «Мікас-Плюс» (код ЄДРПОУ 38148234) та ТОВ «Востокторгсервіс-групп» (код ЄДРПОУ 38414614) в порушення вимог п.п.4 п.5 ст. 135, п.п.14.1.23, п.п.14.1.27, п.п.14.1.36 п.14.1 ст.14, пп.139.1.9 п.139.1 ст.139, п.14.1.36 п.14.1, п.п.14.1.23 п.14.1 ст.14, п.44.1 ст.44, п.185.1 ст.185, п.198.3, п.198.6 ст.198, п.193.1 ст.193, п.201.10 ст.201 Податкового кодексу України, занизила податок на додану вартість та податок на прибуток підприємства на загальну суму 3274877 грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах, оскільки вказана сума на час вчинення злочину більше ніж в п`ять тисяч разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян.

В результаті вчинених злочинних дій, направлених на умисне ухилення від сплати податків, директор ТОВ «Фім-Транс» ОСОБА_5 в період з 01 березня 2013 року по 31 грудня 2013 року не сплатила до державного бюджету України податок на додану вартість на загальну суму 1 679424 грн. та податок на прибуток підприємства на загальну суму 1595453 грн., що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету грошових коштів на загальну суму 3274877 грн., що на час вчинення злочину більше ніж в п`ять тисяч разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян та є особливо великим розміром.

Під час судового засідання захисник обвинуваченої звернувся до суду з клопотанням про звільнення ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України, у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності, інші учасники не заперечували проти закриття кримінального провадження.

Судом, з метою забезпечення істинності та добровільності позиції обвинуваченої, роз`яснено обвинуваченій ОСОБА_5 , що суд, за наявності підстав, передбачених ч.1 ст.49 КК України, може закрити кримінальне провадження у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності, звільнити особу від кримінальної відповідальності.

Разом з тим, оскільки звільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності не має реабілітуючого характеру і означає визнання факту вчинення особою кримінального правопорушення, закон надає їй право заперечувати проти закриття провадження і в такому разі судовий розгляд продовжується у загальному порядку.

Обвинувачена ОСОБА_5 заявила суду, що зміст правових наслідків закриття провадження з нереабілітуючих підстав їй цілком зрозумілий та проти закриття провадження з відповідних підстав не заперечує.

Суд, заслухавши думку учасників судового розгляду, з`ясувавши позицію обвинуваченої та впевнившись у її добровільності та усвідомленні наслідків закриття кримінального провадження з нереабілітуючих підстав, приходить до наступних висновків.

Частиною 1 ст. 285 КПК України, передбачено, що особа звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

Згідно з п. 1 ч. 2 ст. 49 КК України, особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до дня набрання вироком законної сили минули строки, визначені цією статтею, зокрема, два роки у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачено покарання менш суворе, ніж обмеження волі.

Відповідно до ст. 44 КК України особа, яка винила злочин, звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим Кодексом.

Звільнення від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим Кодексом, здійснюється виключно судом.

Злочин, у якому обвинувачується ОСОБА_5 , відповідно до ст. 12 КК України віднесений до категорії злочину невеликої тяжкості.

Згідно ч.2 ст. 284 КПК України кримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Таким чином, ОСОБА_5 підлягає звільненню від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням встановленихст. 49 КК Українистроків давності притягнення до кримінальної відповідальності, кримінальне провадження стосовно неї підлягає закриттю.

Обвинувачена погоджується зі звільненням від кримінальної відповідальності з нереабілітуючих підстав. Суд також з`ясував, що її позиція є добровільною і істинною.

Процесуальні витрати слід віднести на рахунок держави.

Керуючись ст. 49 КК України, ч. 2 ст. 284, ст. 285 КПК України, суд

У Х В А Л И В :

ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності за обвинувальним актом відносно вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України, у зв`язку із закінченням строку давності притягнення до кримінальної відповідальності - звільнити.

Кримінальне провадження за обвинувальним актом відносно вчинення ОСОБА_5 злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України, - закрити.

Скасувати арешт, що був накладений ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 26 грудня 2016 року, № 757/63830/16-к, а саме з грошових коштів ТОВ «ФІМ-Транс» (код ЄДРПОУ 38522323).

Повернути документи, які були вилучені у ТОВ «ФІМ-Транс», а саме: рахунок на оплату ТОВ «Мікас Плюс» №15 від 01.04.2013, рахунок на оплату ТОВ «Мікас Плюс» №15 від 15.03.2013, рахунок на оплату ТОВ «Мікас Плюс» №20 від 01.04.2013, рахунок на оплату ТОВ «Мікас Плюс» №41 від 13.05.2013, рахунок на оплату ТОВ «Мікас Плюс» №31 від 25.04.2013; заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №1 вих.№1503/94 від 15.03.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №2 вих.№1503/95 від 15.03.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №3 вих.№2903/53 від 29.03.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №1 вих.№1405/61 від .4.05.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №5 вих.№1006/71 від 10.06.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №6 вих.№2907/62 від 29.07.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №7 вих.№0108/82 від 01.08.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №8 вих.№3008/67 від 30.08.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №9 вих.№1810/75 від 18.10.2013, заявка-довіреність ТОВ «Мікас Плюс» №10 вих.№1212/91 від 12.12.2013; договір №20/03 від 15.03.2013 між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Мікас Плюс», протокол № 1 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 20.03.2013, протокол № 2 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 28.03.2013, протокол № 3 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 05.04.2013, протокол № 4 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 20.04.2013, протокол № 5 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 10.05.2013, протокол № 6 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 21.05.2013, протокол № 7 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 09.06.2013, протокол № 8 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 22.06.2013, протокол № 9 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 28.07.2013, протокол № 10 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 05.08.2013, протокол № 11 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 10.08.2013, протокол № 12 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 15.08.2013, протокол № 13 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 28.08.2013, протокол № 14 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 04.09.2013, протокол № 15 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 12.09.2013, протокол № 16 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 15.10.2013, протокол № 17 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 28.10.2013, протокол № 18 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 08.11.2013, протокол № 19 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 18.11.2013, протокол № 20 узгодження договірної ціни за відвантаження вагонів для ТОВ «Фім-Транс» від 18.12.2013, акт ОУ-041099 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 25.04.2013, акт б/н здачі прийняття робіт (надання послуг) 2013 між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 25.04.2013, акт ОУ-041099 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 25.04.2013, акт ОУ-042 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 01.04.2013, акт ОУ-03921 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 20.03.2013, акт ОУ-09202 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 06.09.2013, акт ОУ-08955 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 28.08.2013, акт ОУ-08651 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 20.08.2013, акт ОУ-08401 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 13.08.2013, акт ОУ-08201 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 07.08.2013, акт ОУ-082 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 01.08.2013, акт б/н здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 25.06.2013, акт ОУ-06555 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 14.06.2013, акт б/н здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 31.05.2013, акт ОУ-05524 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 13.05.2013, акт ОУ-12656 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 19.12.2013, акт ОУ-11653 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 20.11.2013, акт ОУ-11253 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 08.11.2013, акт ОУ-101020 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 29.10.2013, акт ОУ-10801 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 23.10.2013, акт ОУ-08602 здачі прийняття робіт (надання послуг) між ТОВ «Мікас Плюс» та ТОВ «Фім-Транс» від 18.09.2013; договір №24/09-13 від 24.09.2013 про організацію перевезення вантажів, укладений між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп», заявка-довіреність ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» №4 вих.№ 0212/04 від 02.12.2013, заявка-довіреність ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» №3 вих.№ 3110/03 від 31.10.2013, заявка-довіреність ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» №2 вих.№ 0210/02 від 02.10.2013, заявка-довіреність ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» №1 вих.№ 2409/01 від 24.09.2013; акт № ВГ-28101308 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 28.10.2013, акт № ВГ-15101304 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 15.10.2013, акт № ВГ-28101308 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 28.10.2013, акт № ВГ-81013015 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 08.10.2013, акт № ВГ-30091325 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 30.09.2013, акт № ВГ-29111311 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 29.11.2013, акт № ВГ-26111304 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 26.11.2013, акт № ВГ-15111306 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 15.11.2013, акт № ВГ-30101318 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 30.10.2013, акт № ВГ-29101306 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 29.10.2013, акт № ВГ-26121304 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 26.12.2013, акт № ВГ-25121306 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 25.12.2013, акт № ВГ-19121303 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 19.11.2013, акт № ВГ-12121311 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 12.12.2013, акт № ВГ-10121303 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 10.12.2013, акт № ВГ-30121301 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ«Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 30.12.2013, акт № ВГ-30121306 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 30.12.2013, акт № ВГ-27121319 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 27.12.2013, акт № ВГ-27121301 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 27.12.2013, акт № ВГ-26121315 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 26.12.2013, акт № ВГ-31121304 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 31.12.2013, акт № ВГ-28101308 здачі-прийняття робіт (виконання послуг) між ТОВ «Фім-Транс» та ТОВ «Востокторгсервіс-Групп» від 28.10.2013, податкова накладна №555 від 14.06.2013, податкова накладна № 1325 від 31.05.2013, податкова накладна № 524 від 13.05.2013, податкова накладна № 1099 від 25.04.2013, податкова накладна № 421 від 10.04.2013, податкова накладна № 2 від 01.04.2013, податкова накладна № 921 від 20.03.2013, податкова накладна № 653 від 20.11.2013, податкова накладна № 253 від 08.11.2013, податкова накладна № 1020 від 29.10.2013, податкова накладна № 801 від 23.10.2013, податкова накладна № 602 від 18.09.2013, податкова накладна № 202 від 06.09.2013, податкова накладна № 401 від 13.08.2013, податкова накладна № 955 від 29.08.2013, податкова накладна № 651 від 20.08.2013, податкова накладна № 201 від 07.08.2013, податкова накладна № 2 від 01.08.2013, податкова накладна № 964 від 25.06.2013, податкова накладна № 3174 від 30.10.2013, податкова накладна № 3010 від 29.10.2013, податкова накладна № 2860 від 28.10.2013, податкова накладна № 1512 від 15.10.2013, податкова накладна № 770 від 08.10.2013, податкова накладна № 3011 від 30.09.2013, податкова накладна № 4219 від 31.12.2013, податкова накладна № 3840 від 27.12.2013, податкова накладна № 3627 від 26.12.2013, податкова накладна № 3408 від 25.12.2013, податкова накладна № 2609 від 19.12.2013, податкова накладна № 1618 від 12.12.2013, податкова накладна № 1205 від 10.12.2013, податкова накладна № 4015 від 29.11.2013, податкова накладна № 3409 від 26.11.2013, податкова накладна № 2010 від 15.11.2013, а також відповідних залізничних накладних.

Судові витрати:

- за проведення експертизи №8497/14608/16-45 у розмірі 7 944 грн. 00 коп. - віднести на рахунок держави;

- за проведення експертизи №16390:16409/16-32 у розмірі 11121 грн. 60 коп. - віднести на рахунок держави.

Ухвала суду може бути оскаржено до Київського апеляційного суду через Печерський районний суд м. Києва протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.10.2020
Оприлюднено13.02.2023
Номер документу92748865
СудочинствоКримінальне
СутьОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки с. Попівка, Звернигородського р-ну, Черкаської області, громадянки України, зареєстрованої та проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимої, у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України

Судовий реєстр по справі —591/7279/17-к

Ухвала від 25.11.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Бортницька В. В.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Бортницька В. В.

Ухвала від 17.09.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Бортницька В. В.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Бортницька В. В.

Ухвала від 03.09.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Смик С. І.

Ухвала від 10.08.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 20.04.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Рудніченко Оксана Миколаївна

Ухвала від 25.01.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Рудніченко Оксана Миколаївн

Ухвала від 13.01.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Рудніченко Оксана Миколаївн

Ухвала від 05.10.2020

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні