Ухвала
від 11.11.2020 по справі 367/8194/16-ц
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8194/16-ц

Провадження №2/367/412/2020

УХВАЛА

Іменем України

11 листопада 2020 року Ірпінськийміський суд Київськоїобласті в складі:

головуючого судді Шестопалова Я.В.,

при секретарі Будинкевич Ю.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю будівельна компанія Монтана , ОСОБА_2 , третя особа - Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, визнання акту приймання-передачі квартири недійсними та вилучення запису з державного реєстру речових прав та їх обтяжень,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю будівельна компанія Монтана , ОСОБА_2 , третя особа - Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, визнання акту приймання-передачі квартири недійсними та вилучення запису з державного реєстру речових прав та їх обтяжень.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду судового засідання був повідомлений належним чином, причини неявки суд не повідомив.

Представник позивача ОСОБА_3 21.09.2020року через канцелярію суду подав письмове клопотання про витребування доказів та просив витребувати з відділу державної реєстрації Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області, завірені копії документів на підставі яких 20.04.2016 року Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району Київської області, провело державну реєстрацію квартири АДРЕСА_1 за ОСОБА_2 .

Відповідач Товариство з обмеженою відповідальністю будівельна компанія Монтана у судове засідання не з`явився, повідомлявся належним чином про день, час та місце судового засідання, через розміщення оголошення на офіційному сайті Судової влади України, причини неявки суд не повідомив.

Відповідач ОСОБА_2 у судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду судового засідання був повідомлений належним чином, причини неявки суд не повідомив.

Третя особа - Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району у судове засідання не з`явився, повідомлявся належним чином про день, час та місце судового засідання, через розміщення оголошення на офіційному сайті Судової влади України, причини неявки суд не повідомив.

На підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у зв`язку із неявкою усіх учасників справи судом проводився розгляд справи за відсутності учасників справи, та фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Вивчивши матеріали позовної заяви та клопотання, суд дійшов наступного висновку.

За правилами ч. 1 ст. 83 ЦПК України, сторони та інші учасники справи подають докази безпосередньо до суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч. 7, 8, 9, 10 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Враховуючи викладене вище, характер спору та необхідність витребуваних доказів для правильного вирішення спору, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання про витребування з відділу державної реєстрації Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області, завірені копії документів на підставі яких 20.04.2016 року Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району Київської області, провело державну реєстрацію квартири АДРЕСА_1 за ОСОБА_2 .

Керуючись ст. ст. 83, 84 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Витребувати з відділу державної реєстрації Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області, належним чином завірені копії документів на підставі яких 20.04.2016 року Комунальне підприємство Центр розвитку та інвестицій Васильківського району Київської області, провело державну реєстрацію квартири АДРЕСА_1 за ОСОБА_2 .

Зазначені докази надати до суду до 21.12.2020 року .

По справі оголосити перерву до 21.11.2020 року до 12-30год.

Відповідно до частин 7, 8 статті 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Я.В. Шестопалова

Дата ухвалення рішення11.11.2020
Оприлюднено12.11.2020
Номер документу92768588
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, визнання акту приймання-передачі квартири недійсними та вилучення запису з державного реєстру речових прав та їх обтяжень

Судовий реєстр по справі —367/8194/16-ц

Рішення від 29.11.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 02.12.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 29.04.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 29.04.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 14.11.2018

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Пархоменко О. В.

Ухвала від 16.11.2016

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Пархоменко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні