Ухвала
від 11.11.2020 по справі 710/465/20
ВАТУТІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №710/465/20

Провадження №2/690/152/20

У Х В А Л А

11 листопада 2020 року суддя Ватутінського міського суду Черкаської області, Пасацька Л.А. розглянувши в порядку письмового провадження клопотання представника позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у цивільній справі за позовом Приватного виробничого комерційного підприємства Торговий Дім Київська русь до Товариства з обмеженою відповідальністю Сільгосптехніка , ОСОБА_2 , про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: державний реєстратор Шполянської районної адміністрації Черкаської області в режимі відеоконференції з використанням програми EASYCON, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів,

в с т а н о в и в:

В провадженні Ватутінського міського суду Черкаської області перебуває вказана цивільна справа.

Від представника позивача, ОСОБА_1 надійшло клопотання про проведення судового засідання, призначеного на 19.11.2020 року о 10 год. 00 хв. в режимі відеоконференції з використанням програми EASYCON, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, посилаючись на те, що відповідно до Протоколу №40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.10.2020 року на території м. Ватутіне та с. Скаливатка з 02.11.2020 року встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Відповідно до ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Відповідно до ч. 4 ст.212 ЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи наявну технічну можливість, та з метою забезпечення повноти судового розгляду, вважаю за можливе провести судове засідання у цивільній справі за позовом Приватного виробничого комерційного підприємства Торговий Дім Київська русь до Товариства з обмеженою відповідальністю Сільгосптехніка , ОСОБА_2 , про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: державний реєстратор Шполянської районної адміністрації Черкаської області, в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON

На підставі викладеного, керуючись ст. 212 ЦПК України,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника позивача, ОСОБА_1 - задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом Приватного виробничого комерційного підприємства Торговий Дім Київська русь до Товариства з обмеженою відповідальністю Сільгосптехніка , ОСОБА_2 , про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: державний реєстратор Шполянської районної адміністрації Черкаської області, призначене на 19.11.2020 на 10 год. 00 хв., провести в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON .

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON , за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв`язку EASYCON представнику позивача ОСОБА_1 необхідно попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в системі відеоконференцзв`язку EASYCON на офіційному веб-порталі Судової влади України (www.court.gov.ua) та перевірити наявні власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції системою відеоконференцзв`язку EASYCON .

Роз`яснити, що відповідно ст. 212 ч. 5 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає .

Суддя Л.А. Пасацька

СудВатутінський міський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення11.11.2020
Оприлюднено12.11.2020
Номер документу92776669
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —710/465/20

Ухвала від 28.07.2021

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 24.11.2020

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Ватутінський міський суд Черкаської області

Пасацька Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні