Ухвала
від 11.11.2020 по справі 333/5341/20
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 333/5341/20

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

11.11.2020 р. м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя

у складі: головуючого судді Ярошенко А.Г.

за участі секретаря Довгаль А.Г.

позивач ОСОБА_1

представник позивача ОСОБА_2

представник відповідача ОСОБА_3

розглянувши у судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Державного регіонального проектно - вишукувального інституту Запоріждіпроводгосп (м. Запоріжжя, пр. Соборний, 105) про стягнення нарахованої але не виплаченої заробітної плати , -

ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні представником відповідача заявлено клопотання про зупинення провадження у справі у зв`язку з тим, що в Комунарському районному суді м. Запоріжжя розглядається справа № 333/3687/20 за позовною заявою Державного регіонального проектно - вишукувального інституту Запоріждіпроводгосп до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної підприємству працівником.

Позивач та її представник заперечували проти задоволення клопотання.

Представник відповідача наполягала на задоволенні клопотання про зупинення провадження.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження справі у разі: об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Однак дані позови регулюються різними правовими відносинами, в тому не можуть бути поєднанні. У зв`язку з чим клопотання про зупинення провадження є не обґрунтованим.

Керуючись п. 6 ч. 1 ст. 251, 260 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання про зупинення провадження у справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Державного регіонального проектно - вишукувального інституту Запоріждіпроводгосп (м. Запоріжжя, пр. Соборний, 105) про стягнення нарахованої але не виплаченої заробітної плати.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Запорізького апеляційного суду через суд першої інстанції шляхом подачі в 15-денний строк з дня її проголошення апеляційної скарги.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Комунарського районного

суду м. Запоріжжя А.Г. Ярошенко

Дата ухвалення рішення11.11.2020
Оприлюднено12.11.2020
Номер документу92791495
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої але не виплаченої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —333/5341/20

Рішення від 11.11.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ярошенко А. Г.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ярошенко А. Г.

Ухвала від 30.09.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ярошенко А. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні