Ухвала
від 16.11.2020 по справі 560/7318/20
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 560/7318/20

УХВАЛА

іменем України

16 листопада 2020 рокум. Хмельницький

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі головуючого-судді Михайлова О.О.

за участі:секретаря судового засідання Постовіт С.В. представника відповідача - Багінської О.О. представника третьої особи - Шведа В.Б. розглянувши адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Хмельницької районної територіальної виборчої комісії Хмельницької області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Хмельницька міська територіальна виборча комісія про визнання незаконною, скасування постанови та зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до Хмельницького окружного адміністративного суду з позовною заявою до Хмельницької районної територіальної виборчої комісії Хмельницької області, в якій просить суд:

1. Витребувати у Хмельницької міської територіальної виборчої комісії протокол про підсумки голосування з виборів депутатів до Хмельницької районної ради по виборчому округу №6.

2. Визнати незаконною та скасувати постанову №67 від 09.11.2020 Хмельницької районної територіальної виборчої комісії Хмельницької області про встановлення результатів виборів до Хмельницької районної ради Хмельницької області.

3. Зобов`язати Хмельницьку районну територіальну виборчу комісію Хмельницької області встановити результати виборів до Хмельницької районної ради Хмельницької області без врахування протоколу про підсумки голосування по виборчому округу №6 складеного та поданого Хмельницькою міською територіальною виборчою комісією.

Ухвалою Хмельницького окружного адміністративного суду від 15.11.2020 відкрито провадження в адміністративній справі, призначено судове засідання на 16.11.2020 о 14:30, залучено до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - Хмельницьку міську територіальну виборчу комісію та витребувано у третьої особи та відповідача докази.

Від позивача 16.11.2020 об 12 год. 58 хв. до Хмельницького окружного адміністративного суду надійшла заява про залишення позовної заяви без розгляду.

У судовому засіданні представник відповідача стосовно вирішення питання щодо клопотання позивача поклався на думку суду, представник третьої особи - просив задовольнити клопотання.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Керуючись пунктом 5 частини 1 статті 240, статтями 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Хмельницької районної територіальної виборчої комісії Хмельницької області залишити без розгляду.

Повернути Хмельницькій міській територіальній виборчій комісії другий примірник (оригінал) протоколу Хмельницької міської територіальної виборчої комісії про підсумки голосування з виборів депутатів Хмельницької районної ради у межах усього територіального виборчого округу №6, залишивши в матеріалах справи його копію.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом двох днів з дня її проголошення.

Повне судове рішення складене 16 листопада 2020 року о 15 год. 00 хв.

Головуючий суддя О.О. Михайлов

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.11.2020
Оприлюднено17.11.2020
Номер документу92866192
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —560/7318/20

Ухвала від 16.11.2020

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

Ухвала від 15.11.2020

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні