Ухвала
від 16.11.2020 по справі 389/3143/20
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16.11.2020

ЄУН №389/3143/20

Провадження №2-о/389/76/20

У Х В А Л А

16 листопада 2020 року м.Знам`янка

Суддя Знам`янського міськрайонного суду Кіровоградської області Ткаченко Б.Б., розглянувши заяву ОСОБА_1 про встановлення факту родинних відносин, заінтересована особа: Суботцівська сільська рада Знам`янського району Кіровоградської області,

В С Т А Н О В И В :

Заявник звернувся до суду із заявою про встановлення факту родинних відносин .

Під час вирішення питання про відкриття провадження у даній справі було встановлено, що подана заява не відповідає вимогам ст.177 ЦПК України, тому ухвалою суду від 11.11.2020 заяву залишено без руху з наданням заявнику строку,який не може перевищувати десяти днів з дня вручення даної ухвали, для усунення недоліків. У наданий судом строк заявником недоліки усунуті.

Заява оформлена відповідно до вимог ст.ст.175, 177, 318 ЦПК України. До суду разом із заявою надані відповідні документи та у відповідній кількості.

Справа підсудна Знам`янському міськрайонному суду Кіровоградської області.

Підстави для повернення заяви чи відмови у відкритті провадження, передбачені ст.ст.185, 186 ЦПК України, відсутні.

Крім того, з метою встановлення чи дійсно вказаний факт є юридичним і чи тягне він правові наслідки, визначення кола учасників процесу, зокрема, належних заінтересованих осіб, суддя вважає за доцільне витребувати у Знам`янської районної державної нотаріальної контори Кіровоградської області належним чином завірені копії спадкових справ, заведених нотаріусом після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 у м.Знам`янка Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 ; після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 у м.Знам`янка Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 ; після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 в с.Суботці Знам`янського району Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 , а також Інформаційні довідки зі спадкового реєстру (заповітів/спадкових договорів) про наявність чи відсутність у Спадковому реєстрі заповітів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 .

Згідно зі ст.18 ЦПК України судові рішення, що набрали законної сили, обов`язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.18, 187 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В :

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту родинних відносин, заінтересована особа: Суботцівська сільська рада Знам`янського району Кіровоградської області.

Призначити справу до судового розгляду на 09.20 год. 18 грудня 2020 року в приміщенні Знам`янського міськрайонного суду Кіровоградської області за адресою: вул.Маяковського,30, м.Знам`янка Кіровоградської області.

Зобов`язати державного нотаріуса Знам`янської районної державної нотаріальної контори Кіровоградської області у строк до 18 грудня 2020 рокунадати суду:

- належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної нотаріусом після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 у м.Знам`янка Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 , та Інформаційну довідку зі спадкового реєстру (заповітів/спадкових договорів) про наявність чи відсутність у Спадковому реєстрі заповіту ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженки с.Сирниця Овруцького району Житомирської області, померлої ІНФОРМАЦІЯ_1

- належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної нотаріусом після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 у м.Знам`янка Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 , та Інформаційну довідку зі спадкового реєстру (заповітів/спадкових договорів) про наявність чи відсутність у Спадковому реєстрі заповіту ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уродженця с.Перга Олевського району Житомирської області, померлого ІНФОРМАЦІЯ_2

- належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної нотаріусом після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 в с.Суботці Знам`янського району Кіровоградської області, останнє місце проживання: АДРЕСА_1 , та Інформаційну довідку зі спадкового реєстру (заповітів/спадкових договорів) про наявність чи відсутність у Спадковому реєстрі заповіту ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уродженця с.Перга Олевського району Житомирської області, померлого ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Інформацію щодо справи учасники можуть отримати на сторінці за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України - http://zn.kr.court.gov.ua/sud1107/ , розділ на головній сторінці - Стан розгляду справ .

Копію ухвали надіслати учасникам справи, копію заяви з копіями доданих до неї документів заінтересованій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Знам`янського міськрайонного суду

Кіровоградської області Б.Б. Ткаченко

СудЗнам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення16.11.2020
Оприлюднено19.11.2020
Номер документу92932500
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —389/3143/20

Рішення від 04.02.2021

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 22.01.2021

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні