Ухвала
від 22.01.2021 по справі 389/3143/20
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22.01.2021

ЄУН №389/3143/20

Провадження №2-о/389/76/20

У Х В А Л А

22 січня 2021 року м.Знам`янка

Знам`янський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Ткаченка Б.Б.

за участю секретаря судового засідання Іванової В.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в місті Знам`янка Кіровоградської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів родинних відносин, заінтересована особа: Суботцівська сільська рада Знам`янського району Кіровоградської області,

В С Т А Н О В И В :

Заявник звернувся до суду із заявою про встановлення фактів родинних відносин .

В судове засідання заявник не з`явився, однак його представник подала до суду заяву про проведення даного засідання за її відсутності, відповідно до якої також просила витребувати у Знам`янського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) повні Витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Представник заінтересованої особи в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Згідно зі ст.12 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється на засадах змагальності сторін. Суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість,керує ходом судового процесу; сприяє врегулюванню спору шляхом досягнення угоди між сторонами; роз`яснює у випадку необхідності учасникам судового процесу їхні процесуальні права та обов`язки, наслідки вчинення або невчинення процесуальних дій; сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом; запобігає зловживанню учасниками судового процесу їхніми правами та вживає заходів для виконання ними їхніх обов`язків.

Підставою звернення заявника до суду є відмова у видачі йому свідоцтва про право на спадщину у зв`язку з неможливістю встановити родинний зв`язок між спадкодавцями та заявником, що було підтверджено актовими записами про народження.

Відповідно до ч.ч.1, 3 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

З огляду на викладене та зважаючи на предмети фактів, які просить встановити заявник, для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, суд вважає за необхідне клопотання представника заявника про витребування доказів задовольнити.

Відповідно до ст.18 ЦПК України судові рішення, що набрали законної сили, обов`язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України.

Керуючись ст.ст.12, 18, 84, 259-261 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника заявникапро витребування доказів задовольнити.

Зобов`язати Знам`янський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) надати суду належним чином завірені:

- повний Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , про що Хочинською сільською радою Олевського району Житомирської області 23.04.1963 року зроблено відповідний запис за №21;

- повний Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , про що Хочинською сільською радою Олевського району Житомирської області 16.01.1970 року зроблено відповідний запис за №3;

- повний Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , про що Хочинською сільською радою Олевського району Житомирської області 16.01.1970 року зроблено відповідний запис за №4.

Витребувані документи надати суду у строк до 03.02.2021.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Знам`янського міськрайонного суду

Кіровоградської області Б.Б. Ткаченко

СудЗнам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення22.01.2021
Оприлюднено26.01.2021
Номер документу94359861
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —389/3143/20

Рішення від 04.02.2021

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 22.01.2021

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ткаченко Б. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні