Ухвала
від 19.11.2020 по справі 914/1288/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

19.11.2020 справа № 914/1288/18

Господарський суд Львівської області в складі колегії суддів: головуючого судді Гоменюк З.П., суддів Яворського Б.І. та Рима Т.Я., розглянувши матеріали

заяви ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group), Жижков, Прага, Чеська Республіка

про ухвалення додаткового рішення

у справі №914/1288/18

за позовом ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group), Жижков, Прага, Чеська Республіка

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю Леосіті Інвест , с.Чишки Пустомитівського району Львівської області

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Галицької митниці Держмитслужби, м.Львів

про припинення порушення прав на об?єкти інтелектуальної власності

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Господарського суду Львівської області надійшла заява ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group) про ухвалення додаткового рішення у справі №914/1288/18 за позовом ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group) до Товариства з обмеженою відповідальністю Леосіті Інвест , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Галицької митниці Держмитслужби про припинення порушення прав на об?єкти інтелектуальної власності.

У поданій заяві заявник зазначив, що в рішенні від 03.11.2020 р. суд не вирішив питання про розподіл інших судових витрат, окрім судового збору, у зв`язку з чим просив суд здійснити розподіл судових витрат у справі, а саме стягнути з відповідача витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 73740 грн, витрати, пов`язані з відрядженням представника позивача, в розмірі 2638,24 грн, витрати, пов`язані з направленням поштової кореспонденції учасникам вказаної справи, в розмірі 229,20 грн, витрати, пов`язані з нотаріальним засвідченням перекладу установчих документів позивача, в розмірі 700 грн, витрати, пов`язані з проведенням експертного дослідження об`єктів інтелектуальної власності, в розмірі 27000 грн.

Згідно з ч.3 ст.233 Господарського процесуального кодексу України, суд може вирішити питання розподілу судових витрат у додатковому рішенні після ухвалення рішення за результатами розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.244 ГПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо судом не вирішено питання про судові витрати.

За умовами ч.ч.2- 4 цієї статті, заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення. Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів з дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення. У разі необхідності суд може викликати сторони або інших учасників справи в судове засідання. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Розглянувши заяву ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group), господарський суд розцінює її як таку, що підлягає прийняттю до розгляду. Враховуючи те, що розгляд справи здійснювався за правилами загального позовного провадження, а рішення було ухвалено в судовому засіданні, розгляд заяви про ухвалення додаткового рішення слід здійснювати в такому ж порядку.

Керуючись ст.ст. 233, 234, 235, 244 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду заяву ЕйПі-АГДА Груп (AP-AGDA Group) про ухвалення додаткового рішення.

2. Заяву призначити до розгляду в судовому засіданні на 27.11.20 о 12:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Львівської області за адресою: 79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128, зал судових засідань №3 (2-й поверх).

3. Визнати явку представників учасників справи в судове засідання необов`язковою. З урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні, учасники справи можуть подати до суду заяви про розгляд справи за їхньої відсутності.

4. Запропонувати учасникам справи:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: https://e-court.mail.gov.ua, та подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді у конкретній справі, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України. Детальнішу інформацію про переваги Електронного суду , а також інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці Господарського суду Львівської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://lv.arbitr.gov.ua/sud5015

- надавати суду всі необхідні документи в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі Електронний суд , поштою, факсом або іншими дистанційними засобами зв`язку.

Ухвала набирає законної сили в порядку ст.235 ГПК України та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Головуючий суддя З.П. Гоменюк

Суддя Б.І. Яворський

Суддя Т.Я. Рим

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення19.11.2020
Оприлюднено23.11.2020
Номер документу92968921
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/1288/18

Постанова від 26.05.2021

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Кордюк Галина Тарасівна

Ухвала від 09.04.2021

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Кордюк Галина Тарасівна

Ухвала від 11.02.2021

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Дубник Оксана Петрівна

Ухвала від 26.01.2021

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Дубник Оксана Петрівна

Ухвала від 18.01.2021

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Дубник Оксана Петрівна

Рішення від 27.11.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 19.11.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Рішення від 03.11.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 19.10.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 06.10.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні