Ухвала
від 24.11.2020 по справі 2-480/11
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №2-480/11

24 листопада 2020 року м.Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

в складі: головуючого судді - Грещука Р.П.,

секретаря - Нагорняк Г.М.,

розглянувши у судовому засіданні матеріали справи за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста про заміну сторони правонаступником, -

ВСТАНОВИВ:

ТзОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста звернулось в суд із заявою про заміну сторони правонаступником у виконавчому документі - виконавчому листі №2-480/11, виданному Надвірнянським районним судом Івано-Франківської області 26.08.2011 року.

Крім того, на адресу суду від представника ТзОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста надійшло клопотання, в якому вона зазначає, що її місце перебування є територіально віддаленим від місця знаходження суду, а також те, що в Україні встановлено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), в зв`язку з чим вона просить суд забезпечити можливість її присутності в судовому засіданні по справі шляхом проведення відеоконференції.

У своєму клопотанні представник заявника, адвокат Корнієнко Л.В. вказує, що найближчий суд, до якого вона може прибути для участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції, є Київський апеляційний суд, який знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Солом`янська, 2А.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає, що наступне засідання по даній справі слід провести в режимі відеоконференції.

Згідно з ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Згідно вимог ст.11 Закону України "Про судоустрій та статус суддів", учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Таким чином, судове засідання слід провести в режимі відеоконференції з участю представника ТзОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвоката Корнієнко Л.В. із зали судових засідань Київського апеляційного суду.

Вказану ухвалу слід надіслати до Київського апеляційного суду та представнику ТзОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвокату Корнієнко Л.В., про їх участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, для організації її виконання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.212, 247, 258, 260-261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання по справі №2-480/11 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста про заміну сторони правонаступником - провести в режимі відеоконференції.

Доручити Київському апеляційному суду забезпечити проведення відеоконференції з участю представника Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвоката Корнієнко Лесі Василівни (робоче місце: м.Київ, вул.Сурікова, 3, каб.№23) - 14.01.2021 року о 09 год 30 хв.

Представнику Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвокату Корнієнко Лесі Василівні з`явитись до Київського апеляційного суду, за адресою: м.Київ, вул.Солом`янська, 2А, для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції на 09 год 30 хв. 14.01.2021 року.

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області доручає відповідальній особі Київського апеляційного суду перевірити документи, що посвідчують особу представника Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвоката Корнієнко Лесі Василівни та перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання. Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Відповідно до ч.8 ст.212 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Київського апеляційного суду та представнику Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвестохіллс Веста , адвокату Корнієнко Лесі Василівні, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://nd.if.court.gov.ua/sud0911/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Грещук Р.П.

Дата ухвалення рішення24.11.2020
Оприлюднено26.11.2020
Номер документу93054400
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-480/11

Ухвала від 13.12.2021

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 05.08.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 05.08.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 11.06.2012

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 11.06.2012

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 14.01.2021

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 05.01.2011

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Бутенко С. Б.

Ухвала від 24.11.2020

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 21.10.2011

Цивільне

Першотравневий районний суд Донецької області

Топузова Н. М.

null від 22.12.2011

Цивільне

Першотравневий районний суд Донецької області

Топузова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні