Ухвала
від 26.11.2020 по справі 360/3743/20
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

26 листопада 2020 рокуСєвєродонецькСправа № 360/3743/20

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Ірметова О.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Головного управління ДПС у Луганській області до державного реєстратора Київської обласної філії комунального підприємства Правочин Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Павленко Ксенії Володимирівни про скасування запису про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

06 жовтня 2020 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління ДПС у Луганській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Денатек , Київської обласної філії комунального підприємства Правочин Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області про скасування запису про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи.

Ухвалою суду від 12 жовтня 2020 року адміністративний позов Головного управління ДПС у Луганській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Денатек , Київської обласної філії комунального підприємства Правочин Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області про скасування запису про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи - залишений без руху.

Запропоновано позивачу протягом 10 (десяти) календарних днів з дня отримання даної ухвали надати суду:

- адміністративний позов, оформлений відповідно до ст. 160 КАС України, визначитися з відповідачем та позовними вимогами;

- клопотання про поновлення строку звернення до суду та докази поважності причин його пропуску.

30 жовтня 2020 року на адресу суду від Головного управління ДПС у Луганській області надійшов уточнений адміністративний позов до державного реєстратора Київської обласної філії комунального підприємства Правочин Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Павленко Ксенії Володимирівни, яким просив:

- скасувати запис про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю Денатек (код ЄДРПОУ 39523149) від 16.07.2018 №10701070007063214 у Єдиному державному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, які стосуються зміни місцезнаходження підприємства.

Ухвалою суду від 17 листопада 2020 року уточнену позовну заяву Головного управління ДПС у Луганській області залишено без руху. Запропоновано позивачу протягом 7 (семи) календарних днів з дня отримання даної ухвали надати суду адміністративний позов, оформлений відповідно до ст. 160 КАС України, визначитися з відповідачем та позовними вимогами.

26 листопада 2020 року від Головного управління ДПС у Луганській області надійшла заява про відкликання позову.

Розглядаючи подане позивачем клопотання про відкликання позовної заяви, суд враховує наступне.

Пунктом 2 частини 4 статті 169 КАС України встановлено, що позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

Оскільки позивачем подано клопотання про відкликання позовної заяви до вирішення судом питання про відкриття провадження, суд дійшов висновку щодо обгрунтованості клопотання позивача та наявності підстав для повернення позовної заяви Головному управлінню ДПС у Луганській області.

Керуючись статтями 169, 241, 243, 256, 294 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Повернути Головному управлінню ДПС у Луганській області адміністративний позов державного реєстратора Київської обласної філії комунального підприємства Правочин Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Павленко Ксенії Володимирівни про скасування запису про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи.

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Ухвала подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.

СуддяО.В. Ірметова

Дата ухвалення рішення26.11.2020
Оприлюднено30.11.2020
Номер документу93144609
СудочинствоАдміністративне
Сутьдержавну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи

Судовий реєстр по справі —360/3743/20

Ухвала від 26.11.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.В. Ірметова

Ухвала від 17.11.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.В. Ірметова

Ухвала від 12.10.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.В. Ірметова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні