Ухвала
від 30.11.2020 по справі 535/1097/20
КОТЕЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 535/1097/20

Провадження № 4-с/535/17/20

УХВАЛА

30 листопада 2020 року смт Котельва

Котелевський районний суд Полтавської областів складі:

головуючого судді - Мальцева С.О.,

з секретарем судового засідання- Білик Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за скаргою ОСОБА_1 до приватного виконавця виконавчого округу Полтавської області Скрипника Володимира Леонідовича про визнання дій неправомірними та скасування постанови про звернення стягнення на майно боржника, заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "ГЕЛІОС", в порядку ст. 447 ЦПК України;-

УСТАНОВИВ:

У провадженні Котелевського районного суду Полтавської області знаходиться вищевказана справа.

Сторони в судове засідання не з`явились, про час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Скаржник ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, про час і місце розгляду справи був повідомленний належним чином, надав письмове клопотання в якому просить проводити розгляд без його участі, та просив задоволити подану скаргу в повному обсязі з підстав викладених у ній.

Приватний виконавець Скрипник В.Л. в судове засідання не з`явився, про час і місце розгляду справи був повідомленний належним чином, надав письмове клопотання, в якому просив відкласти судове засідання на інший день.

У відповідності до ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

З огляду на викладене, враховуючи клопотання представника, з метою дотримання прав сторін на подання заяв та клопотань, та заважаючи на об`єктивну неможливість для учасників справи реалізувати своє право на участь в засіданні суду через впровадження карантину, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи. Інших клопотань до суду не надійшло.

Згідно ч.9 ст.223 ЦПК України про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 223, 247, 258-260 ЦПК України, суд;-

ПОСТАНОВИВ:

Розгляд цивільної справи за скаргою ОСОБА_1 до приватного виконавця виконавчого округу Полтавської області Скрипника Володимира Леонідовича про визнання дій неправомірними та скасування постанови про звернення стягнення на майно боржника, заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "ГЕЛІОС", в порядку ст. 447 ЦПК України відкласти на підставі ст.223 ЦПК України на 15 год. 30 хв. 07 грудня 2020 року, в приміщенні Котелевського районного суду Полтавської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Суддя: С.О. Мальцев

Дата ухвалення рішення30.11.2020
Оприлюднено01.12.2020
Номер документу93161827
СудочинствоЦивільне
Сутьзвернення стягнення на майно боржника, заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "ГЕЛІОС", в порядку ст. 447 ЦПК України

Судовий реєстр по справі —535/1097/20

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Мальцев С. О.

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Мальцев С. О.

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Мальцев С. О.

Ухвала від 30.11.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Мальцев С. О.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Мальцев С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні