Ухвала
від 25.11.2020 по справі 225/6107/20
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/225/1030/2020

Справа № 225/6107/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

25 листопада 2020 року м. Торецьк

Дзержинський міський суд Донецької області

у складі: головуючого судді Соляник А.В.

за участю

секретаря Черникової Н.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 (адреса реєстрації: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Новгородської селищної ради міста Торецька Донецької області (юридична адреса: вул. Зарічна, буд. 7а, смт. Новгородське, м. Торецьк, Донецька область, код ЄДРПОУ 04342565) про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Новгородської селищної ради міста Торецька Донецької області про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини.

Ухвалою Дзержинського міського суду Донецької області від 26 жовтня 2020 року провадження у зазначеній справі було відкрито, та призначено підготовче засідання.

Сторони в підготовче засідання не прибули.

Позивач надав заяву з проханням справу розглядати без його участі.

Представник відповідача в підготовче засідання не прибув, про день, час і місце проведення підготовчого засідання був повідомлений належним чином, надав до суду письмову заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

Встановлено склад осіб, які будуть брати участь у справі.

Відзив на позов подано не було.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому засіданні немає.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200, ст.223ч.2 п.5ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Новгородської селищної ради міста Торецька Донецької області про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини, та призначити справу до судового розгляду по суті на 17 грудня 2020 року на 12:40 годину в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області з викликом відповідача.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудДзержинський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення25.11.2020
Оприлюднено01.12.2020
Номер документу93172903
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —225/6107/20

Рішення від 17.12.2020

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Соляник А. В.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Соляник А. В.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Соляник А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні