Ухвала
від 19.10.2020 по справі 233/2645/20
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 № 233/2645/20

У Х В А Л А

19 жовтня 2020 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі :

головуючого судді Малінова О.С.,

за участю секретаря Аллік Ю.М.,

представника позивача Саєнко О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Костянтинівка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Саєнко Олександр Миколайович, до Товариства з обмеженою відповідальністю Західпещщаремонт про стягнення заборгованості із заробітної плати, поновлення виплати середнього заробітку на час проходження військової служби та стягнення моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Саєнко Олександр Миколайович, до Товариства з обмеженою відповідальністю Західпещщаремонт про стягнення заборгованості із заробітної плати, поновлення виплати середнього заробітку на час проходження військової служби та стягнення моральної шкоди.

У судовому засіданні представник позивача адвокат Саєнко О.М. позовні вимоги підтримав, щодо заочного розгляду справи не заперечував.

Представник відповідача ТОВ Західпещщаремонт який про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлявся у відповідності до пункту 2 частини 7 статті 128 ЦПК України шляхом направлення судової повістки рекомендованим листом з повідомленням про вручення за його юридичною адресою, зареєстрованою у встановленому законом порядку, до судового засідання не з`явився, клопотань про розгляд справи без його участі або відкладення розгляду справи не надав. У встановлений ухвалою суду про відкриття провадження у справі строк відзив на позовну заяву відповідачем також не поданий.

Відповідно до вимог ст.280 ЦПК України суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів, якщо належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання відповідач в судове засідання без поважних причин не з`явився, не повідомив про причини, не подав відзив, та позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Керуючись ст.280-281 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Провести заочний розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Саєнко Олександр Миколайович, до Товариства з обмеженою відповідальністю Західпещщаремонт про стягнення заборгованості із заробітної плати, поновлення виплати середнього заробітку на час проходження військової служби та стягнення моральної шкоди.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКостянтинівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення19.10.2020
Оприлюднено02.12.2020
Номер документу93193683
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —233/2645/20

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Рішення від 18.10.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 29.07.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні