Ухвала
від 01.12.2020 по справі 754/15617/20
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 2/754/7650/20

Справа № 754/15617/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"01" грудня 2020 р. м. Київ

Суддя Деснянського районного суду м. Києва Клочко І.В., вирішуючи питання про відкриття провадження, вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ "ЄВРО-КЛІНТ" (61060, Харківська область, м. Харків, проспект Московський, 142), Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛСТРОЙ-3" (м. Київ, вул. Т.Драйзера, 40) про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернулась до Деснянського районного суду м. Києва з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ "ЄВРО-КЛІНТ", Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛСТРОЙ-3" про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва.

Судом встановлено, що позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175 і 177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження відсутні.

Клопотань про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, інших клопотань, заяв у письмовій формі одночасно з поданням позову до суду позивачем подано не було (у позовній заяві не міститься).

З урахуванням вищевикладеного, суд вважає за необхідне прийняти дану позовну заяву до розгляду, відкрити провадження у справі, розгляд справи здійснювати в порядку загального позовного провадження та призначити підготовче засідання по справі.

Керуючись ст.ст. 185-187 ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и в :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ "ЄВРО-КЛІНТ" (61060, Харківська область, м. Харків, проспект Московський, 142), Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛСТРОЙ-3" (м. Київ, вул. Т.Драйзера, 40) про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва.

Розгляд справи здійснювати у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі на 10 лютого 2021 року об 12-00 годині в приміщенні суду (02225, м.Київ, пр-т Маяковського, 5-В, зала № 36).

В підготовче засідання викликати учасників справи.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали, надіслати до суду відзив на позовну заяву, письмові докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти позову.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана)позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу додаються до відзиву, який надсилається (надається) до суду.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Третя особа має право подати до суду пояснення щодо позову або відзиву із викладенням своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи у відповідності до процесуального статусу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки Деснянського районного суду міста Києва на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://ds.ki.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.12.2020
Оприлюднено02.12.2020
Номер документу93224658
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва

Судовий реєстр по справі —754/15617/20

Рішення від 15.02.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 14.04.2021

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

Ухвала від 16.12.2020

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

Ухвала від 01.12.2020

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні