Ухвала
від 07.12.2020 по справі 826/16866/15
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про призначення заяви до розгляду у судовому засіданні

07 грудня 2020 року м. Київ № 826/16866/15

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Аблов Є.В., розглянувши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання в адміністративній справі

за позовомУправління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві доБлагодійної організації Київський Міський Благодійний Фонд Свята Варвара простягнення заборгованості У С Т А Н О В И В:

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 16 грудня 2015 року позов задоволено, стягнуто з Благодійної організації Київський Міський Благодійний Фонд Свята Варвара на користь Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві кошти у розмірі 514, 17 грн.

14 березня 2016 року на виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва у справі 826/16866/15 видано виконавчий лист.

01 грудня 2020 року через відділ документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (канцелярію) Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло клопотання від представника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Відповідно до частин першої - третьої статті 376 Кодексу адміністративного судочинства України стягувачам, які пропустили строк для пред`явлення виконавчого листа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено. Заява про поновлення пропущеного строку подається до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції. Суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Дослідивши заяву та матеріали справи, суд вбачає наявність підстав для призначення заяви про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись положеннями статті 241, 248, 376 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Призначити заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання до розгляду у судовому засіданні на 15 грудня 2020 року об 09:30 год. за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1, зал №39.

2. Запропонувати заінтересованим особам не пізніше дати, призначеної для розгляду справи у судовому засіданні подати до Окружного адміністративного суду міста Києва письмові пояснення/заперечення з приводу заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

3. Копію ухвали про призначення справи до розгляду направити особам, які беруть участь у справі шляхом надсилання рекомендованою кореспонденцією (листом, телеграмою) або, за наявності в особи офіційної електронної адреси, шляхом надсилання на офіційну електронну адресу.

4. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2670/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Є.В. Аблов

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.12.2020
Оприлюднено08.12.2020
Номер документу93334244
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/16866/15

Ухвала від 22.12.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аблов Є.В.

Ухвала від 07.12.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аблов Є.В.

Ухвала від 16.08.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Постанова від 16.12.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Нагорянський С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні