Ухвала
від 10.12.2020 по справі 199/8988/17
АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 199/8988/17

(1-в/199/303/20)

УХВАЛА

іменем України

10 грудня 2020 року м. Дніпро

Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська у складі:

Головуючий - суддя ОСОБА_1

За участі секретаря судового засідання ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

представника органу зпитань пробації ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання старшого інспектора Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області ОСОБА_5 про звільнення по закінченню строку випробування:

ОСОБА_6 , яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Дніпропетровську, громадянки України, проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 ,

від призначеного судом покарання,

В С Т А Н О В И В:

Вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська від 26 квітня 2018 року ОСОБА_7 визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України та з застосуванням ч. 4 ст. 70 КК України призначено покарання у вигляді 4 (чотирьох) років 6 (шести) місяців позбавлення волі. ОСОБА_7 на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням строком на 2 (два) роки 6 (шість) місяців та на неї згідно ст. 76 КК України покладено обов`язок повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання та періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації. Контроль за поведінкою засудженої здійснювався Амур-Нижньодніпровським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області, яким 02 грудня 2020 року до суду надане подання про звільнення ОСОБА_7 від призначеного їй покарання, оскільки вона в період іспитового строку не вчинила нового злочину та виконала покладені на неї судом обов`язки.

Заслухавши прокурора та представника органу з питань пробації, які підтримали подання, дослідивши матеріали особової справи засудженої, суд дійшов висновку, що подання є обґрунтованим та відповідає фактичним обставинам.

Згідно ст. 78 КК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

За ч. 2 ст. 165 КВК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

За наведених обставин, з врахуванням того, що призначений засудженій іспитовий строк закінчився, остання в період іспитового строку не вчинила новий злочин, виконала покладені на неї судом обов`язки, ОСОБА_7 підлягає звільненню від призначеного їй судом покарання.

Керуючись ст.ст. 78 КК України, ст. 165 КВК України, ст.ст. 537, 539 КПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_8 звільнити від призначеного 26 квітня 2018 року вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська покарання у виді 4 (чотирьох) років 6 (шести) місяців позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська протягом семи днів з дня її оголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення зазначеного строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Головуючий:

10.12.2020

Дата ухвалення рішення10.12.2020
Оприлюднено14.02.2023

Судовий реєстр по справі —199/8988/17

Ухвала від 10.12.2020

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Сенчишин Ф. М.

Вирок від 26.04.2018

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Сенчишин Ф. М.

Ухвала від 04.01.2018

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Сенчишин Ф. М.

Ухвала від 21.12.2017

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Сенчишин Ф. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні