Ухвала
від 14.12.2020 по справі 323/2881/20
ОРІХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 323/2881/20

Провадження № 2/323/778/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення справи до судового розгляду

14.12.2020 року м.Оріхів

Оріхівський районний суд Запорізької області у складі головуючого судді Плечищевої О.В., при секретарі судового засідання Лавданській Н.О., провівши підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Кредитної спілки "ЮК ДЕМОС" про захист прав споживачів та стягнення заборгованості за договором,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Ухвалою Оріхівського районного суду Запорізької області від 17.11.2020 року по вказаній цивільній справі було призначено підготовче судове засідання.

Позивач в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримує в повному обсязі, наполягає на їх задоволенні.

Представник Відповідача у підготовче судове засідання не з`явився, про час і місце підготовчого судового засідання повідомлений належним чином, про причини неявки не повідомив, заперечень проти позову, заяв по суті справи чи з процесуальних питань, а також заяву про розгляд справи без його участі не надавав.

Згідно до ч.3 ст.223 ЦПК України, якщо учасник справи був належним чином повідомлений про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

З клопотанням про відкладення підготовчого судового засідання до суду сторони не зверталися.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України , та встановлено, що до закінчення підготовчого провадження і початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі наведенного та керуючись ст. ст. 197 , 200, 258 ЦПК України , суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Кредитної спілки "ЮК ДЕМОС" про захист прав споживачів та стягнення заборгованості за договором та призначити її до судового розгляду на 12.01.2021 року об 13-00 год.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Плечищева О.В.

Дата ухвалення рішення14.12.2020
Оприлюднено15.12.2020
Номер документу93518226
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів та стягнення заборгованості за договором

Судовий реєстр по справі —323/2881/20

Ухвала від 14.01.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Рішення від 12.01.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Рішення від 12.01.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні