Постанова
від 07.05.2010 по справі 3-291-10
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СПРАВА № 3 - 291 /10

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 травня 2010 року Суддя Підволочись кого районного суду Тернопіл ьської області Комендат Р .Т., розглянувши матеріали, які надійшли від ВДАІ Підволочи ського району УДАІ УМВС Укра їни в Тернопільській області про притягнення до адмініст ративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканця АДРЕСА_1, громад янина України, працюючого во дієм на фабриці меблів “Нова ”, який раніше до адміністрат ивної відповідальності не пр итягувався, -

за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопо рушення, -

В С Т А Н О В И В:

10 лютого 2010 року о 08 годині 35 х вилин в місті Тернополі по ву лиці Текстильній, гр. ОСОБА _1, керуючи транспортним зас обом (погрущиком) марки “TF6-45”, д ержавний реєстраційний номе рний знак якого відсутній, з я вними ознаками алкогольного сп'яніння (різкий запах алког олю з рота), ухилився від прохо дження у встановленому закон ом порядку медичного огляду на стан алкогольного сп'янін ня, чим порушив п. 2.5 Правил доро жнього руху України.

В судове засідання правопо рушник ОСОБА_1 повторно не з'явився по не відомій суду пр ичині, хоч про день і час розгл яду справи був повідомлений судом належним чином.

Вина ОСОБА_1 у вчиненні п равопорушення доведена проа налізованими та оціненими в судовому засіданні письмови ми доказами, а саме протоколо м про адміністративне правоп орушення серії ВО № 097245 від 10 лют ого 2010 року, згідно якого 10 люто го 2010 року о 08 годині 35 хвилин в м істі Тернополі по вулиці Тек стильній, гр. ОСОБА_1, керую чи транспортним засобом (пог рущиком) марки “TF6-45”, державний реєстраційний номерний знак якого відсутній, з явними озн аками алкогольного сп'яніння (різкий запах алкоголю з рота ), ухилився від проходження у в становленому законом порядк у медичного огляду на стан ал когольного сп'яніння, чим пор ушив п. 2.5 Правил дорожнього ру ху України, його дії кваліфік овано за ч. 1 ст. 130 Кодексу Украї ни про адміністративні право порушення.

За вказаних обставин, суд п риходить до переконання про наявність в діях гр. ОСОБА_1 складу адміністративного п равопорушення, передбаченог о ч. 1 ст. 130 Кодексу України про а дміністративні правопоруше ння, оскільки він, керуючи тра нспортним засобом, ухилився від проходження огляду на ст ан сп'яніння, тому його слід пр итягнути до адміністративно ї відповідальності за вказан ою статтею, наклавши на нього адміністративне стягнення в межах її санкції.

Накладаючи адміністратив не стягнення за вказане адмі ністративне правопорушення , суд враховує характер вчине ного ОСОБА_1 правопорушен ня, яке відноситься до грубих порушень ПДР України як таке , що безпосередньо впливає на безпеку дорожнього руху та ї ї учасників, обставини, що пом ' якшують відповідальність : гр. ОСОБА_1 вперше притягу ється до відповідальності, о бставини, що обтяжують відпо відальність судом не виявлен і.

Враховуючи наведене та з ме тою виховання особи, яка вчин ила адміністративне правопо рушення, а також запобіганню вчинення нових правопорушен ь, а також беручи до уваги те, щ о правопорушник працює, суд п риходить до висновку, що на гр . ОСОБА_1 слід накласти адм іністративне стягнення у вид і штрафу в мінімальному розм ірі санкції ч. 1 ст. 130 Кодексу Ук раїни про адміністративні пр авопорушення, що буде достат нім для його виправлення.

Керуючись ст. ст. 33, 283-284, 294 Кодек су України про адміністратив ні правопорушення, -

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративног о правопорушення, передбачен ого ч. 1 ст. 130 Кодексу України пр о адміністративні правопору шення та накласти на нього ад міністративне стягнення - 2 550 (дві тисячі п'ятсот п'ятдесят ) гривень штрафу в доход держа ви.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку на її оскарження.

На постанову може бути пода на апеляційна скарга, внесен о протест прокурора до апеля ційного суду Тернопільської області через Підволочиськи й районний суд протягом деся ти днів з дня її винесення.

Суддя підпис Р.Т. Комендат

копія вірна:

Голова Підволочиського

районного суду Р.Т. Ком ендат

СудПідволочиський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення07.05.2010
Оприлюднено14.05.2011
Номер документу9361873
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-291-10

Постанова від 25.10.2010

Адмінправопорушення

Розівський районний суд Запорізької області

Кущ Тетяна Миколаївна

Постанова від 25.06.2010

Адмінправопорушення

Дебальцевський міський суд Донецької області

Попович Тамара Миколаївна

Постанова від 10.06.2010

Адмінправопорушення

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський Олег Володимирович

Постанова від 01.06.2010

Адмінправопорушення

Коропський районний суд Чернігівської області

Грушко Олександр Петрович

Постанова від 07.05.2010

Адмінправопорушення

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Комендат Роман Тарасович

Постанова від 05.05.2010

Адмінправопорушення

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін Володимир Євгенович

Постанова від 05.05.2010

Адмінправопорушення

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін Володимир Євгенович

Постанова від 16.04.2010

Адмінправопорушення

Чернігівський районний суд Запорізької області

Глянь Сергій Іванович

Постанова від 26.02.2010

Адмінправопорушення

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Євгеній Вікторович

Постанова від 23.03.2010

Адмінправопорушення

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Демчук Петро Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні