Ухвала
від 21.12.2020 по справі 367/6383/17
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/6383/17

Провадження по справі № 2/367/784/2020

У Х В А Л А

Іменем України

21 грудня 2020року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого судді Шестопалової Я.В.

при секретарі Будинкевич Ю.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Ірпінь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа: Відділ державної виконавчої служби Бучанського міського управління юстиції Київської області про визнання права власності на майно та звільнення майна з під арешту, -

в с т а н о в и в :

До Ірпінського міського суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа: Відділ державної виконавчої служби Бучанського міського управління юстиції Київської області про визнання права власності на майно та звільнення майна з під арешту.

Позивач ОСОБА_1 та представник позивача ОСОБА_4 у судове засідання не з`явилися. Представник позивача ОСОБА_4 надав суду заяву, в якій просив розглянути підготовчий розгляд справи № 367/6383/17 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа: Відділ державної виконавчої служби Бучанського міського управління юстиції Київської області про визнання права власності на майно та звільнення майна з під арешту без його участі та участі позивача ОСОБА_1 та призначити розгляд даної справи по суті.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 у судове засідання не з`явилися, про день, час та місце судового засідання були повідомлені належним чином, через розміщення оголошення на офіційному сайті Судової влади України, причини неявки суд не повідомили.

Третя особа Відділ державної виконавчої служби Бучанського міського управління юстиції Київської області у судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, причин неявки суд не повідомив.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, а саме вивчені письмові матеріали справи, з`ясовані фактичні обставини справи, що підлягають з`ясуванню під час судового розгляду, долучені письмові докази.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Відповідно до ст. 200 ч. 2 п. 3 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, п. 3 ч. 2 ст. 200, 247 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа: Відділ державної виконавчої служби Бучанського міського управління юстиції Київської області про визнання права власності на майно та звільнення майна з під арешту.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 02.02.2021 року на 12-00 год. за участю сторін в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reyestr.court.gov.ua .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Я. В. Шестопалова

Дата ухвалення рішення21.12.2020
Оприлюднено22.12.2020

Судовий реєстр по справі —367/6383/17

Рішення від 02.02.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Рішення від 02.02.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 17.10.2017

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Пархоменко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні