Ухвала
від 22.12.2020 по справі 755/9399/20
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 755/9399/20

Провадження № 2/333/2346/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

22 грудня 2020 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Михайлової А.В.,

за участю секретаря судового засідання Уляницької Д.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиціно-будівельна компанія Рассвет про розірвання договору та стягнення штрафу за невиконання договору бронювання квартири,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до Комунарського районного суду м. Запоріжжя з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиціно-будівельна компанія Рассвет про розірвання договору та стягнення штрафу за невиконання договору бронювання квартири.

Ухвалою суд від 07.09.2020 року було відкрито провадження по цивільній справі за вищевказаним позовом та розпочато підготовче засідання у справі.

Положеннями ч. 1 ст. 196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Позивач та її представник в підготовче засідання не з`явилися, але представник надав заяву, в якій просить провести підготовче засідання без їх участі та призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, будучи повідомленим належним чином про дату та місце розгляду справи, заяв про відкладення розгляду справи до суду не надав.

Під час проведення підготовчого засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спори за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 ч.2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиціно-будівельна компанія Рассвет про розірвання договору та стягнення штрафу за невиконання договору бронювання квартирита призначити справу до судового розгляду по суті у залі судових засідань в приміщенні Комунарського районного суду м. Запоріжжя на 09 лютого 2021 року о 15 год. 30 хв.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Сторони можуть отримати інформацію про стан розгляду справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0812/.

Суддя А.В. Михайлова

Дата ухвалення рішення22.12.2020
Оприлюднено23.12.2020
Номер документу93714397
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору та стягнення штрафу за невиконання договору бронювання квартири

Судовий реєстр по справі —755/9399/20

Рішення від 15.04.2021

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 22.12.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 06.07.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Галаган В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні