Ухвала
від 22.12.2020 по справі 950/2311/20
ЛЕБЕДИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 950/2311/20

Номер провадження 2/950/717/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"22" грудня 2020 р. м.Лебедин

Суддя Лебединського районного суду Сумської області Бакланов Р. В. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , проживаючої - АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , зареєстрованого АДРЕСА_2 , треті особи - виконавчий комітет Будильської сільської ради Лебединського району Сумської області ЄДРПОУ 04389727, вул. Центральна, 58 с. Будилка Лебединського району Сумської області; Управління "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням,

В С Т А Н О В И В :

Позивачка звернулася до суду з вказаним позовом до відповідача, мотивує свої вимоги тим, що їй, на праві приватної власності, на підставі заповіту, належить будинок АДРЕСА_2 . У вказаному будинку також зареєстрований відповідач. Однак, він протягом останніх шести років у вказаному будинку не проживав. Позивачка позбавлена можливості розпоряджатися своїм правом власності на вказаний будинок, а саме не може його продати. Тому позивачка звернулася до суду та просить визнати ОСОБА_2 таким, що втратив право на користування житловим приміщенням - будинком АДРЕСА_2 .

Спір підсудний Лебединському районному суду Сумської області.

Підстави для залишення без руху, повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження у справі, встановлені ЦПК України, відсутні.

Під час відкриття провадження у справі суддя вирішив, що вказаний спір підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись статями 83,178, 187, 189, 191, 259,260 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи - виконавчий комітет Будильської сільської ради Лебединського району Сумської області; Управління "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням.

Судове засідання призначити на 20 січня 2021 року на 10 год. 00 хв. в приміщенні Лебединського районного суду Сумської області.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі та судові повістки надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідач може подати до суду у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити відповідачу право на пред`явлення зустрічного позову у строк для подання відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://lb.su.court.gov.ua/sud1810/.

Роз`яснити сторонам у справі, що відповідно до ч. 3 ст. 83 ЦПК України відповідач повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяР. В. Бакланов

Дата ухвалення рішення22.12.2020
Оприлюднено23.12.2020
Номер документу93719282
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —950/2311/20

Рішення від 20.01.2021

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Бакланов Р. В.

Ухвала від 22.12.2020

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Бакланов Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні