Ухвала
від 26.10.2020 по справі 169/433/20
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/433/20

Провадження № 2/169/353/20

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

26 жовтня 2020 року смт Турійськ

Турійський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Хвіц Г.Й.

за участю секретаря Мисюка П.З.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судового засідання цивільну справу за позовом релігійної організації "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , які діють від свого імені та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , до ОСОБА_9 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - служба у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням,

в с т а н о в и в:

Позивач релігійна організація "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району звернулася в суд із позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , які діють від свого імені та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , до ОСОБА_9 про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням

У підготовче засідання представник позивача - релігійної організації "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району Дубаков А.В. не з`явився, однак, подав адресовану суду заяву про те, що він просить проводити підготовче засідання у вказаній справі за його відсутності, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду по суті без виклику у судове засідання свідка ОСОБА_10 .

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - служби у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області Божко Т.П. у підготовче засідання не з`явилася також, однак, подала адресовану суду заяву про те, що вона просить проводити підготовче засідання у вказаній справі за її відсутності, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачі: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_9 у підготовче засідання не з`явилися, про дату, час і місце підготовчого засідання булиповідомлені через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України , про причини неявки суд не повідомили, відзиву на позовну заяву не подали.

Оскільки учасники справи не з`явились у судове засідання, то відповідно до вимог частини другої статті 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Під час проведення підготовчого засідання у вказаній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені статтями 189-199 ЦПК України.

Згідно із пунктом 3 частини другої статті 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так як до судового розгляду спір між сторонами не врегульовано, то суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтею 200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом релігійної організації "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , які діють від свого імені та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , до ОСОБА_9 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - служба у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням, і призначити справу до судового розгляду по суті на 10:00 год 25 листопада 2020 року.

Викликати у судове засідання учасників справи.

Відповідачів повідомити про дату, час і місце судового засідання через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України.

Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справи https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення26.10.2020
Оприлюднено24.12.2020
Номер документу93750628
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —169/433/20

Рішення від 26.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 26.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 30.09.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні