Ухвала
від 26.11.2020 по справі 169/433/20
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/433/20

Провадження № 2/169/353/20

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про заочний розгляд справи

26 листопада 2020 року смт Турійськ

Турійський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Хвіц Г.Й.

за участю секретаря Мисюка П.З.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання цивільну справу за позовом релігійної організації "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , які діють від свого імені та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , до ОСОБА_9 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - служба у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням,

в с т а н о в и в:

Відповідачі: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_9 не з`явилися у судове засідання і від них не надійшло повідомлення про причини їхньої неявки. Про дату, час і місце судового засідання ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_9 були повідомлені належним чином через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України, відзиву на позовну заяву не подали.

Представник позивача ОСОБА_10 у судове засідання не з`явився, однак, подав адресовану суду заяву, в якій вказав, що позов підтримує з викладених у ньому підстав, не заперечує проти заочного розгляду справи, уточнив позовні вимоги та просив визнати відповідачів: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , їхніх неповнолітніх дітей: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 такими, що втратили право користування жилим приміщенням, - будинком АДРЕСА_1 , а справу розглядати за його відсутності.

Представник служби у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області Божко Т.П. в судове засідання не з`явилася, однак, подала суду заяву про розгляд справи без її участі, де вказала, що не заперечує проти задоволення позовних вимог позивача.

Оскільки частиною першою статті 280 ЦПК України передбачено, що суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; відповідач не подав відзив; позивач не заперечує проти такого вирішення справи, то слід провести її заочний розгляд.

Виходячи з наведеного, керуючись статтями 259, 260, 280 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Провести заочний розгляд справи за позовом релігійної організації "Свято-Ніфонська релігійна громада Української православної церкви" с.Кустичі Турійського району до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , які діють від свого імені та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , до ОСОБА_9 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - служба у справах дітей Турійської районної державної адміністрації Волинської області, про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення26.11.2020
Оприлюднено24.12.2020
Номер документу93750629
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —169/433/20

Рішення від 26.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 26.11.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 30.09.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні