Ухвала
від 24.12.2020 по справі 465/688/20
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/688/20

2-а/465/549/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

24.12.2020 року Суддя Франківського районного суду м. Львова Мартьянова С. М., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут , Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) про визнання неправомірними/злочинними дій керівництва Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут та керівництва Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), -

ВСТАНОВИВ :

позивач звернувся до відповідачів із позовною заявою про визнання неправомірними/злочинними дій керівництва Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут та керівництва Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) .

Зазначена позовна заява подана з додержанням вимог статей 160 , 161 КАС України та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства.

Згідно вимог ч.1 ст. 25 КАС України , справа підсудна Франківському районному суду м. Львова. Суд вважає, що є достатньо підстав для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття по ній провадження.

керуючись статтею 171 КАС України , -

ПОСТАНОВИВ :

відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут , Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) про визнання неправомірними/злочинними дій керівництва Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут та керівництва Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) .

Розгляд справи відповідно до вимог 257 КАС здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Справу призначити до судового розгляду в залі Франківського районного суду м. Львова на 10 год. 00 хв. 02.02.2021 року.

Роз`яснити позивачу та відповідачам, що вони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії судового процесу, що є підставою для закриття провадження у справі, та позивач має право відмовитися від позову, відповідачі мають право визнати позов повністю або частково на будь-якій стадії судового процесу; позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог, змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви не пізніше ніж за п`ять днів до початку першого судового засідання у справі; відповідач, який не є суб`єктом владних повноважень, може пред`явити зустрічний позову строк для подання відзиву.

Відповідачі мають право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Надати відповідачам строк для подання відзиву на позов - 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Зобов`язати сторін до початку розгляду справи по суті, повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору. Подати свої докази суду, або клопотання про витребування доказів, у випадку, якщо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто або іншою особою, яка бере участь у справі.

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та додатками до неї, направити відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб порталі Судова влада України за веб-адресою: http://fk.lv.court.gov.ua/sud1326/.

Дана ухвала оскарженню не підлягає, за виключенням випадку, передбаченого п.5 ч.1 ст. 294 КАС України .

Суддя Мартьянова С.М.

Дата ухвалення рішення24.12.2020
Оприлюднено28.12.2020
Номер документу93823291
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання неправомірними/злочинними дій керівництва Товариства з обмеженою відповідальністю Львівенергозбут та керівництва Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП

Судовий реєстр по справі —465/688/20

Ухвала від 03.02.2022

Адміністративне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 24.12.2020

Адміністративне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 15.04.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Іщук І.О.

Ухвала від 21.02.2020

Адміністративне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні