Рішення
від 30.12.2020 по справі 280/3284/20     
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 280/3284/20

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 грудня 2020 року м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Бутенко А.В., розглянувши в порядку письмового провадження справу за адміністративним позовом Головного управління ДПС у Запорізькій області (69007, м. Запоріжжя, пр-т. Соборний, 166) до Товариства з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС (65007, м. Одеса, вул. Мечнікова, 102) про накладення арешту на кошти та інші цінності,-

ВСТАНОВИВ :

Стислий зміст позовних вимог.

З позовом до суду звернулось Головне управління ДПС у Запорізькій області до товариства з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС , в якому просить суд:

Постановити рішення про накладення арешту на кошти та інші цінності Товариством з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС (код ЄРДПОУ 32845340) , що знаходяться в банках, а саме на:

- банківський рахунок № НОМЕР_1 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_2 (валюта рахунку 980 - У КРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_3 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_4 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_5 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_6 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК .

Виклад позиції позивача .

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідач vf' податковий борг в загальній сумі 901 837,90 грн. Відповідно до ПК України позивачем здійснено ряд заходів спрямованих на стягнення податкового боргу, направлено вимогу про сплату боргу, встановлено відсутність рухомого та нерухомого майна у платника податків. Разом з тим, встановлено наявність відкритих рахунків у банках, тому для забезпечення надходжень до бюджету позивач вважає за доцільне заявити вимогу про накладення арешту на кошти та інші цінності відповідача, які знаходяться в банку.

Суд зауважує, що Відповідач відзив на адміністративний позов не надав.

Відповідно до частини шостої статті 162 КАС України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Заяв чи клопотань від сторін, до суду не надходило.

Процесуальні дії у вчинені судом.

Ухвалою суду від 07.08.2020 року, судом прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі за позовом Головного управління ДПС у Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС про накладення арешту на кошти та інші цінності, за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін на 31 серпня 2020 року.

Ухвалою суду від 17.11.2020 року позовну заяву Головного управління ДПС у Запорізькій області залишено без руху на підставі ч. 13 ст. 171 КАС України.

Ухвалою суду від 30.12.2020 року продовжено розгляд справи зі стадії, на якій було залишено позовну заяву без руху після відкриття провадження у справі.

Обставини справи.

Судом встановлено, що відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Товариство з обмеженою відповідальністю Лост Ін Спейс (код ЄДРПОУ 32845340) у даних про хронологію реєстраційних дій зазначено, що з 06.03.2020 року юридичної особи здійснило зміни щодо: місцезнаходження та найменування.

Згідно даних АІС Податковий блок Товариство з обмеженою відповідальністю Підприємство Запоріжметалургремонт з 10.03.2020 року змінило своє найменування на Товариство з обмеженою відповідальністю Лост Ін Спейс (код ЄДРПОУ 32845340).

Таким чином, відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та з ідентифікаційних даних АІС Податковий блок Товариство з обмеженою відповідальністю Лост Ін Спейс (код ЄДРПОУ 32845340) з 10.03.2020 року здійснило зміну найменування юридичної особи з Товариство з обмеженою відповідальністю Підприємство Запоріжметалургремонт (код ЄДРПОУ 32845340) на Товариство з обмеженою відповідальністю Лост Ін Спейс (код ЄДРПОУ 32845340).

Станом на день складення позову за підприємством рахується податковий борг в загальній сумі 901 837,90 грн.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта у Товариства з обмеженою відповідальністю ЛОСТШ СПЕЙС (код ЄРДПОУ 32845340) відсутнє майно.

Разом з цим, відповідач має відкриті банківські рахунки, а саме:

- банківський рахунок № НОМЕР_1 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_2 (валюта рахунку 980 - У КРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_3 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_4 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_5 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_6 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК .

З метою забезпечення виконання Товариством з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС (код ЄРДПОУ 32845340) грошових зобов`язань перед бюджетом, а саме погашення податкового боргу у сумі 901 837,90 грн. згідно чинного законодавства виникла необхідність у накладенні арешту на кошти та інші валютні цінності, що знаходяться в банку, який здійснюється за рішенням суду.

Джерела права й акти їх застосування.

Відповідно до статті 19 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов`язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Згідно з ст. 67 Конституції України, кожен зобов`язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

В силу ч. 2 ст. 124 Конституції України, юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі.

Відповідно до п. п. 14.1.175. п.14.1 ст.14 ПК України, податковий борг - сума узгодженого грошового зобов`язання (з урахуванням штрафних санкцій за їх наявності), але не сплаченого платником податків у встановлений цим Кодексом строк, а також пеня нарахована на суму такого грошового зобов`язання.

В силу статті 15 Податкового кодексу України, відповідач є платником податків і зборів.

Податковий кодекс України, регулює відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, зокрема, визначає вичерпний перелік податків та зборів, що справляються в Україні, та порядок їх адміністрування, платників податків та зборів, їх права та обов`язки, компетенцію контролюючих органів, повноваження і обов`язки їх посадових осіб під час здійснення податкового контролю, а також відповідальність за порушення податкового законодавства.

Згідно з п.15.1 ст. 15 Податкового кодексу України, платниками податків визнаються фізичні особи (резиденти і нерезиденти України), юридичні особи (резиденти і нерезиденти України) та їх відокремлені підрозділи, які мають, одержують (передають) об`єкти оподаткування або провадять діяльність (операції), що є об`єктом оподаткування згідно з цим Кодексом або податковими законами, і на яких покладено обов`язок із сплати податків та зборів згідно з цим Кодексом.

У відповідності з пп. 16.1.4 п. 16.1 ст. 16 Податкового кодексу України, платник податків зобов`язаний сплачувати податки та збори в строки та у розмірах, встановлених цим Кодексом та законами з питань митної справи.

Згідно вимог пп. 20.1.18, пп. 20.1.19 п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу України, контролюючі органи мають право визначати у порядку, встановленому цим Кодексом, суми податкових та грошових зобов`язань платників податків; застосовувати до платників податків передбачені законом фінансові (штрафні) санкції (штрафи) за порушення податкового чи іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на контролюючі органи; стягувати до бюджетів та державних цільових фондів суми грошових зобов`язань та/або податкового боргу у випадках, порядку та розмірі, встановлених цим Кодексом та іншими законами України.

Окрім того, відповідно до пп. 20.1.33 п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу України, контролюючі органи мають право звертатися до суду щодо накладення арешту на кошти та інші цінності, що знаходяться в банку, платника податків, який має податковий борг, у разі якщо у такого платника податків відсутнє майно та/або його балансова вартість менша суми податкового боргу, та/або таке майно не може бути джерелом погашення податкового боргу.

Відповідно до абзацу другого підпункту 94.6.2 пункту 94.6 статті 94 Податкового кодексу України, арешт коштів на рахунку платника податків здійснюється виключно на підставі рішення суду шляхом звернення контролюючого органу до суду.

Отже, норми статті 94 Податкового кодексу України регулюють застосування будь-якого адміністративного арешту незалежно від його предмета.

Згідно із пунктом 94.2 статті 94 Податкового кодексу України, арешт майна може бути застосовано, якщо з`ясовується одна з таких обставин: платник податків порушує правила відчуження майна, що перебуває у податковій заставі; фізична особа, яка має податковий борг, виїжджає за кордон; платник податків відмовляється від проведення документальної або фактичної перевірки за наявності законних підстав для її проведення або від допуску посадових осіб контролюючого органу; відсутні дозволи (ліцензії) на здійснення господарської діяльності, а також у разі відсутності реєстраторів розрахункових операцій, зареєстрованих у встановленому законодавством порядку, крім випадків, визначених законодавством; відсутня реєстрація особи як платника податків у контролюючому органі, якщо така реєстрація є обов`язковою відповідно до цього Кодексу, або коли платник податків, що отримав податкове повідомлення або має податковий борг, вчиняє дії з переведення майна за межі України, його приховування або передачі іншим особам; платник податків відмовляється від проведення перевірки стану збереження майна, яке перебуває у податковій заставі; платник податків не допускає податкового керуючого до складення акта опису майна, яке передається в податкову заставу; платник податків (його посадові особи або особи, які здійснюють готівкові розрахунки та/або провадять діяльність, що підлягає ліцензуванню) відмовляється від проведення відповідно до вимог цього Кодексу інвентаризації основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, коштів (зняття залишків товарно-матеріальних цінностей, готівки).

Згідно з п. 59.1. ст. 59 ПК України, у разі коли платник податків не сплачує узгодженої суми грошового зобов`язання в установлені законодавством строки, орган державної податкової служби надсилає (вручає) йому податкову вимогу в порядку визначеному для надсилання (вручення) податкового повідомлення-рішення.

Відповідно до п.59.5 ст.59 ПК України, у разі якщо у платника податків, якому надіслано (вручено) податкову вимогу, сума податкового боргу збільшується (зменшується), погашенню підлягає вся сума податкового боргу такого платника податку, що існує на день погашення.

Згідно із п. 87.11 ст. 87 ПК України орган стягнення звертається до суду з позовом про стягнення суми податкового боргу платника податку - фізичної особи. Стягнення податкового боргу за рішенням суду здійснюється державною виконавчою службою відповідно до закону про виконавче провадження.

Пунктом 95.2 ст. 95 ПК України встановлено, що стягнення коштів та продаж майна платника податків провадяться не раніше ніж через 60 календарних днів з дня надіслання такому платнику податкової вимоги.

Також, п. 95.3 ст. 95 цього Кодексу передбачено, що стягнення коштів з рахунків платника податків у банках, обслуговуючих такого платника податків, здійснюється за рішенням суду, яке направляється до виконання контролюючим органам, у розмірі суми податкового боргу або його частини.

Пунктом 95.4. ст. 95 ПК України закріплено, що контролюючий орган на підставі рішення суду здійснює стягнення коштів у рахунок погашення податкового боргу за рахунок готівки, що належить такому платнику податків. Стягнення готівкових коштів здійснюється у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Висновки суду.

Водночас, Податковим кодексом України передбачені також інші, додаткові випадки накладення арешту на кошти платника податків, крім тих, що визначені статтею 94 цього Кодексу, а саме на підставі пп. 20.1.33 п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу України.

Наведена законодавча норма (пп. 20.1.33 п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу України) встановлює одночасно як право податкового органу на звернення до суду з вимогою про накладення арешту на кошти платника податків, так і підстави для реалізації цього повноваження.

Такими підставами є: 1) відсутність майна, за рахунок якого може бути погашений податковий борг; 2) недостатність такого майна для погашення суми податкового боргу через те, що балансова вартість цього майна менша за відповідну суму податкового боргу; 3) майно не може бути джерелом погашення податкового боргу.

Норми підпункту 20.1.33 пункту 20.1 статті 20 та пункту 94.2 статті 94 Податкового кодексу України не заперечують за змістом одна одну, оскільки регулюють різні правовідносини.

Норми пункту 94.2 Податкового кодексу України визначають загальні підстави для застосування арешту як майна, так і коштів платника податків. Натомість підпункт 20.1.33 пункту 20.1 статті 20 Податкового кодексу України, регулює інше коло суспільних відносин, а саме питання накладення арешту виключно на кошти платника податків та інші цінності, що знаходяться у банках, причому в специфічній ситуації - за відсутності достатнього для погашення податкового боргу майна.

Таким чином, законодавець передбачив два види арешту майна в залежності від підстав та порядку його застосування: адміністративний арешт майна, в тому числі грошових коштів на банківському рахунку, як спосіб забезпечення виконання платником податків його обов`язків, визначених законом, який в залежності від виду майна застосовується за рішенням керівника (його заступника або уповноваженої особи) контролюючого органу або судовим рішенням; арешт коштів та інших цінностей платника податків, що знаходяться у банку, який застосовується за рішенням суду як спосіб забезпечення погашення податкового боргу, підставою для застосування якого є відсутність або недостатність у платника податків майна для погашення податкового боргу.

Аналогічна правова позиція викладена в постанові Верховного Суду від 14 лютого 2019 року у справі №813/4345/16.

Вирішуючи спір судом встановлено, що звертаючись до суду із даним позовом про накладення арешту на кошти та інші цінності, що знаходяться в банках, обслуговуючих ТОВ ЛОСТ ІН СПЕЙС позивач встановив, що відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомості щодо зареєстрованого майна за відповідачем відсутні. (а.с. 20).

Таким чином, позивачем надані належні докази того, що у відповідача відсутнє майно, яке може бути джерелом погашення податкового боргу.

Разом з тим, позивачем встановлено, що відповідач має відкриті банківські рахунки, а саме:

- банківський рахунок № НОМЕР_1 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_2 (валюта рахунку 980 - У КРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_3 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_4 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_5 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_6 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК .

Оскільки у товариства з обмеженою відповідальність ЛОСТ ІН СПЕЙС відсутнє майно для погашення податкового боргу, що підтверджується належними і допустимими доказами, суд дійшов висновку про наявність підстав для накладення арешту на кошти та інші цінності відповідача, що знаходяться на рахунках відповідача у банківських установах, в межах суми податкового боргу в розмірі 901837,90 грн, з метою забезпечення виконання ним грошових зобов`язань на суму податкового боргу.

Доказів, які б спростовували доводи позивача, відповідачем до суду не надано.

Доказів сплати боргу станом на день постановлення рішення у справі відповідачем також не надано.

Решта доводів та заперечень учасників справи висновків суду по суті позовних вимог не спростовують. Слід зазначити, що згідно практики Європейського суду з прав людини та зокрема, рішення у справі «Серявін та інші проти України» від 10 лютого 2010 року, заява 4909/04, відповідно до п.58 якого суд повторює, що згідно з його усталеною практикою, яка відображає принцип, пов`язаний з належним здійсненням правосуддя, у рішеннях судів та інших органів з вирішення спорів мають бути належним чином зазначені підстави, на яких вони ґрунтуються. Хоча пункт 1 статті 6 Конвенції зобов`язує суди обґрунтовувати свої рішення, його не можна тлумачити як такий, що вимагає детальної відповіді на кожен аргумент. Міра, до якої суд має виконати обов`язок щодо обґрунтування рішення, може бути різною в залежності від характеру рішення (рішення у справі «Руїс Торіха проти Іспанії» від 9 грудня 1994 року, серія A, N 303-A, п.29).

Приймаючи до уваги викладене, оцінюючи надані докази в сукупності, суд вважає, що позовні вимоги обґрунтовані, документально підтверджені, відповідають чинному законодавству, отже підлягають задоволенню.

Відповідно до ч. 1 ст. 9 КАС України, розгляд і вирішення справ в адміністративних судах здійснюється на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених ст. 78 цього Кодексу (ч. 1 ст. 77 КАС України).

Згідно зі ст. 242 КАС України, судове рішення повинно ґрунтуватися на засадах верховенства права, бути законним і обґрунтованим. Законним є рішення, ухвалене судом відповідно до норм матеріального права при дотриманні норм процесуального права. Обґрунтованим є рішення, ухвалене судом на підставі повно і всебічно з`ясованих обставин в адміністративній справі, підтверджених тими доказами, які були досліджені в судовому засіданні. Судове рішення має відповідати завданню адміністративного судочинства, визначеному цим Кодексом.

Керуючись статтями 2, 5-9, 77, 90, 189, 242 - 246, 263 КАС України, суд, -

ВИРІШИВ:

Адміністративний позов Головного управління ДПС у Запорізькій області (69007, м. Запоріжжя, пр-т. Соборний, 166) до Товариства з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС (65007, м. Одеса, вул. Мечнікова, 102) - задовольнити.

Накласти арешт на кошти та інші цінності Товариством з обмеженою відповідальністю ЛОСТ ІН СПЕЙС (код ЄРДПОУ 32845340) , що знаходяться в банках, а саме на:

- банківський рахунок № НОМЕР_1 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_2 (валюта рахунку 980 - У КРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_3 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_4 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_5 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК ;

- банківський рахунок № НОМЕР_6 (валюта рахунку 980 - УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ) у ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АТ КБ ПРИВАТБАНК , в межах суми податкового боргу у сумі 901837,90 грн.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене до П`ятого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги до суду першої інстанції в 30-денний строк з дня складення повного судового рішення.

Суддя Бутенко А.В.

.

Дата ухвалення рішення30.12.2020
Оприлюднено04.01.2021
Номер документу93924895
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення арешту на кошти та інші цінності

Судовий реєстр по справі —280/3284/20     

Рішення від 30.12.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А.В.

Ухвала від 30.12.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А.В.

Ухвала від 17.11.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А.В.

Ухвала від 09.09.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А.В.

Ухвала від 07.08.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні