Ухвала
від 05.01.2021 по справі 460/8569/20
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

05 січня 2021 року м. Рівне №460/8569/20

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Друзенко Н.В., за участю секретаря судового засідання Головатчик А.А. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі: позивача: представник Цимбалюк О.П., відповідача: не прибув, третьої особи на стороні відповідача:не прибув, у підготовчому засіданні по адміністративній справі за позовом

Служби автомобільних доріг у Рівненській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Приватне акціонерне товариство "Рівнеавтошляхбуд", до Північного офісу Держаудитслужби провизнання протиправним та скасування висновку, В С Т А Н О В И В :

Відповідач не прибув, просив здійснювати розгляд справи у його відсутність. Третя особа не прибула, клопотань не надходило. З урахуванням вимог пунктів 1-3, 5 частини другої статті 205 Кодексу адміністративного судочинства України, підстави для відкладення підготовчого засідання відсутні.

У підготовчому засіданні судом з`ясована: відсутність підстав для відводів; відсутність у сторін бажання вирішити спір шляхом примирення або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; відсутність уточнень з приводу позовних вимог та заперечень проти них та відповідних заяв з цього приводу; відсутність необхідності заміни позивача, залучення співвідповідача, прийняття зустрічного позову; відсутність необхідності призначення експертизи, виклику у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста.

Судом встановлено та роз`яснено, які обставини входять до предмета доказування та з`ясовано, що сторонами надано усі докази, на які вони покликалися в заявах по суті.

Судом встановлено, що сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі. Наміру подати додаткові докази або пояснення сторони не висловили.

Станом на дату проведення підготовчого засідання сторона відповідача не виконала ухвалу суду про витребування доказів від 17.12.2020. Відповідно до цього, на неї покладений обов`язок по виконанню зазначеної ухвали.

Необхідності у поданні тим чи іншим учасником справи інших додаткових доказів судом не встановлено.

Стороною позивача заявлено, а судом задоволено клопотання про проведення електронних доказів в судовому засіданні, а саме тендерної документації, розміщеної на офіційному сайті Прозоро.

Клопотань та заяв учасників справи з приводу виключення з числа доказів або з приводу проведення експертизи доказів, які б викликали обґрунтовані сумніви у їх достовірності, не заявлено.

Підстави для вирішення будь-яких заяв та клопотань учасників справи, відсутні, з огляду на неподання таких.

Підстав для колегіального розгляду справи немає.

Судом ухвалено, що з`ясування обставин у справі та перевірку їх доказами під час розгляду справи по суті буде здійснено в такому порядку: у судовому засіданні будуть заслухані пояснення позивача щодо усіх позовних вимог, з`ясовано обставини, на які він посилається, як на підставу своїх вимог, та третьої особи на його боці, будуть озвучені письмові пояснення відповідача та з`ясовано обставини, на які вони покликаються як на підставу своїх заперечень. Після цього судом будуть досліджені письмові докази, якими обґрунтовуються вимоги та заперечення сторін в хронологічному порядку їх надходження та долучення до матеріалів справи.

Судом встановлено, що відповідачем своєчасно подано відзив на позов.

Стороною позивача на день проведення підготовчого зсідання вже подано відповідь на відзив.

Стороні відповідача судом встановлено десятиденний строк для подачі заперечень на відповідь на відзив з дня його отримання (при бажанні).

Так як інших питань, визначених частиною другою статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України, які не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні, судом не встановлено, суд дійшов висновку про наявність підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 180-181, 183, 241, 256, 294 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі.

Розгляд справи по суті призначити у відкритому судовому засіданні на "02" лютого 2021 р. о 10:00 год. в залі судових засідань Рівненського окружного адміністративного суду (м. Рівне, вул. 16 Липня 87).

Повторно витребувати у відповідача доручення Голови Держаудитслужби щодо здійснення Північним офісом Держаудитслужби фінансового контролю на території Рівненської області (за відсутності - письмові пояснення щодо підстав проведення такого фінансово контролю за межами територіальної юрисдикції).

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Н.В. Друзенко

Дата ухвалення рішення05.01.2021
Оприлюднено11.01.2021
Номер документу94001727
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 05 січня 2021 року м. Рівне №460/8569/20 Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Друзенко Н.В.,

Судовий реєстр по справі —460/8569/20

Постанова від 22.06.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 15.06.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 11.05.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 11.05.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Рішення від 23.02.2021

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.В. Друзенко

Рішення від 23.02.2021

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.В. Друзенко

Ухвала від 05.01.2021

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.В. Друзенко

Ухвала від 17.12.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.В. Друзенко

Ухвала від 24.11.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.В. Друзенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні