Ухвала
від 20.01.2021 по справі 199/8285/20
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 199/8285/20

Провадження № 2/204/831/21

у х в а л а

про прийняття цивільної справи до розгляду

20 січня 2021 року суддя Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська Черкез Д.Л., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю АВІКО (місцезнаходження: 49098, м. Дніпро, вул. Білостоцького, буд. 36, оф. 1) про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні, -

В С Т А Н О В И В:

У січні 2021 року з Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська надійшла справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю АВІКО про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні. Вказана справа була передана судді канцелярією суду 20 січня 2021 року.

Ухвалою Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 21 грудня 2021 року справу передано за підсудністю до Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська.

Предметом позову є позовні вимоги про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні. Підстава позову - ст.ст. 47, 116, 83, 117 Кодексу законів про працю України.

Справа підсудна Красногвардійському районному суду м. Дніпропетровська.

Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

Вважаю за потрібне роз`яснити і запропонувати відповідачу, що він має право подати протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження відзив на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та докази в підтвердження обставин, на яких ґрунтується заперечення, однак не пізніше, ніж у місячний строк з дня поставлення даної ухвали. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежать від неї. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Одночасно до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив - протягом десяти днів з дня отримання відзиву. Встановити відповідачу строк для подання заперечень - протягом десяти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Копії ухвал про прийняття справи до свого провадження повинні бути надіслані особам, які беруть участь у справі. Одночасно з копією ухвали прийняття справи до свого провадження учасникам справи надсилається копія позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Сторони повідомляються про наявність в суді технічної можливості проводити судове засідання у режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 32, 187, 190, 274, 277, 278 ЦПК України, -

У х в а л и В:

Прийняти до свого провадження цивільну справу № 199/8285/20 за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю АВІКО про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 04 лютого 2021 року о 10-00 годині, у приміщенні Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська (зал. № 23), за адресою: 49006, м. Дніпро, пр. Пушкіна, 77-Б.

Запропонувати Відповідачу подати протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження відзив на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та докази в підтвердження обставин, на яких ґрунтується заперечення, однак не пізніше, ніж у місячний строк з дня поставлення даної ухвали. Роз`яснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Веб-сторінка на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи - http://kg.dp.court.gov.ua.

Копії цієї ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д.Л. Черкез

Дата ухвалення рішення20.01.2021
Оприлюднено20.01.2021
Номер документу94253268
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошових коштів невиплачених при звільненні

Судовий реєстр по справі —199/8285/20

Рішення від 06.04.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Черкез Д. Л.

Ухвала від 23.03.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Черкез Д. Л.

Ухвала від 04.03.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Черкез Д. Л.

Ухвала від 20.01.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Черкез Д. Л.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Подорець О. Б.

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Подорець О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні