Ухвала
від 20.01.2021 по справі 171/3/21
АПОСТОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 171/3/21

2-а/171/3/21

У Х В А Л А

Іменем України

20 січня 2021 року м. Апостолове

Суддя Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Хоруженко Н.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 , до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, заступника головного державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Дніпропетровській області - начальника управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області Гавриленко Віталія Юрійовича про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, закриття провадження по справі про адміністративні правопорушення, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 , до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, заступника головного державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Дніпропетровській області - начальника управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області Гавриленко Віталія Юрійовича про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, закриття провадження по справі про адміністративні правопорушення.

Ухвалою суду від 05.01.2021 року позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків.

На виконання ухвали суду від 05.01.2021 року, 18.01.2021 року на адресу суду надійшла квитанція про сплату судового збору.

Адміністративний позов відповідає вимогам ст. 160 КАС України, підстав для повернення чи відмови у відкритті провадження у справі не вбачається. Справа підсудна Апостолівському районному суду Дніпропетровської області.

Суддя вважає за можливе відкрити провадження у справі, розгляд якої здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Керуючись ст. ст. 20, 171, 248, 256, 257, 269, 286 КАС України, суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 , до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, заступника головного державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Дніпропетровській області - начальника управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області Гавриленко Віталія Юрійовича про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, закриття провадження по справі про адміністративні правопорушення.

Розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Апостолівського районного суду Дніпропетровської області (м. Апостолове, вул.Визволення, 66) на 01.02.2021 року о 11 год. 00 хв., про що повідомити учасників справи.

Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення судового засідання з урахуванням особливостей передбачених ст. 268 КАС України.

Встановити відповідачу строк до 29.01.2021 року включно для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.162 КАС України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ст. 162 КАС України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 КАС України).

Роз`яснити відповідачу, що відповідно до ч.4 ст.159 КАС України, неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Роз`яснити обов`язок відповідача, у відповідності до ч.2 ст.77 КАС України, надати всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, з приводу яких подано позов.

Роз`яснити, що неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положеньст. 268 КАС України, не перешкоджає розгляду справи (ч. 3 ст. 268 КАСУ).

часники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud0402/ .

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Витребувати від Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області адміністративну справу про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст.53-1 КУпАП (постанова №1369-ДК/0184По/08/01/-20 від 23.12.2020 року), зобов`язавши надіслати матеріали до судового засідання в строк до 01.02.2021 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:Н. В. Хоруженко

СудАпостолівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення20.01.2021
Оприлюднено20.01.2021
Номер документу94254472
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —171/3/21

Постанова від 05.04.2021

Адміністративне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

Ухвала від 20.01.2021

Адміністративне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

Ухвала від 05.01.2021

Адміністративне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні