Ухвала
від 19.01.2021 по справі 659/859/20
НИЖНЬОСІРОГОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 659/859/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про виправлення описки у судовому рішенні

"19" січня 2021 р. смт Нижні Сірогози

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді Разгуляєва О.В.,

за участі секретаря судових засідань Величко Р.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 про виправлення описки в ухвалі суду від 01 грудня 2020 року по цивільній справі за заявою Опікунської ради при виконкомі Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області в інтересах недієздатної ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, опікунська рада при виконкомі Мелітопольської міської ради Запорізької області, Управління соціального захисту населення Нижньосірогозької районної державної адміністрації, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про звільнення від повноважень опікуна та призначення опікуна,

в с т а н о в и в :

В провадженні Нижньосірогозького районного суду знаходилася цивільна справа № 659/859/20 за заявою Опікунської ради при виконкомі Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області в інтересах недієздатної ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, опікунська рада при виконкомі Мелітопольської міської ради Запорізької області, Управління соціального захисту населення Нижньосірогозької районної державної адміністрації, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про звільнення від повноважень опікуна та призначення опікуна.

01 грудня 2020 року по даній справі було винесено ухвалу.

18 січня 2021 року до суду надійшла заява від заінтересованої особи ОСОБА_4 про виправлення описки в ухвалі Нижньосірогозького районного суду від 01.12.2020 року. Заява обґрунтована тим, що в описовій та резолютивній частинах ухвали суду міститься опискав написанні дати народження ОСОБА_4 , а саме в ухвалі дату народження ОСОБА_4 зазначено ІНФОРМАЦІЯ_1 замість вірного ІНФОРМАЦІЯ_1 .

В судове засідання учасники судового розгляду не з`явилися про час та місце розгляду були повідомленні належним чином.

Відповідно до ст. 269 ЦПК, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Ухвала про внесення виправлень надсилається всім особам, яким видавалося чи надсилалося судове рішення, що містить описки чи арифметичні помилки.

Суд, вивчивши матеріали справи, вважає що в ухвалі суду допущена описка щодо написання дати народження заінтересованої особи ОСОБА_4 , описка не змінює вступну, описову, мотивувальну та резолютивну частину рішення суду, тому допущена описка підлягає виправленню.

На підставі викладеного та керуючисьст.269 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Виправити допущену в описовій та резолютивній частинах ухвали Нижньосірогозького районного суду Херсонської області від 01 грудня 2020 року по справі № 659/859/20 описку, а саме: вважати правильною дату народження заінтересованої особи ОСОБА_4 " ІНФОРМАЦІЯ_1 ".

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Херсонського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали.

Суддя Разгуляєва О. В.

СудНижньосірогозький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення19.01.2021
Оприлюднено21.01.2021
Номер документу94278031
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —659/859/20

Ухвала від 19.01.2021

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Разгуляєва О. В.

Ухвала від 01.12.2020

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Разгуляєва О. В.

Ухвала від 23.11.2020

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Разгуляєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні