Ухвала
від 26.01.2021 по справі 455/1633/20
СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 455/1633/20

Провадження № 1-кп/455/101/2021

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 січня 2021 року м. Старий Самбір

Старосамбірський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань у м.Старий Самбір кримінальне провадження внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020140320000307 від 14.08.2020 за обвинуваченням:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Добромиль Старосамбірського району Львівської області, жителя та зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , українця, громадянина України, з вищою освітою, працюючого виконувачем роботи ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ», раніше не судимого,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України,

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м.Добромиль Старосамбірського району Львівської області, жителя та зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_2 , українця, громадянина України, з середньо-спеціальною освітою, працюючого водієм автотранспортних засобів ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС», раніше не судимого,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України,

з участю:

прокурора ОСОБА_5 ,

обвинувачених ОСОБА_3 та ОСОБА_4 ,

захисника обвинувачених адвоката ОСОБА_6 ,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_3 обвинувачується в тому, що він, 13.08.2020 приблизно о 15.00год., діючи умисно, за попередньою змовою з ОСОБА_4 та невстановленою слідством особою, всупереч до вимог законодавства, а саме: ст.13 Конституції України, ст.4 Закону України «Про охорону навколишнього середовища», ст.19 Кодексу України «Про надра», п.4 Постанови Кабінету Міністрів України №59 від 27.01.1995року «Про затвердження Положення про порядок надання гірничих відводів», Постанови Кабінету Міністрів України №557 від 12.07.2005року «Про затвердження порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду», тобто не маючи дозвільних документів на проведення руслорегулюючих робіт та видобування корисних копалин, усвідомлюючи значення своїх протиправних дій, шляхом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення, звернувся до ОСОБА_4 , щоб останній на транспортному засобі марки «Камаз-5320», державний реєстраційний номер « НОМЕР_1 », який перебував в його користуванні приїхав на берег річки Вирва, що в адміністративних межах м.Добромиль Старосамбірського району Львівської області, де невстановлена особа, керуючи спецтехнікою «Hitachi», державний реєстраційний номер НОМЕР_2 , шляхом знімання верхнього шару грунту, ковшем завантажував в кузов вантажного автомобіля марки «Камаз-5320», в якому знаходився ОСОБА_4 , піщано-гравійну суміш в кількості 6,095м.куб. із русла річки, яка відповідно до постанови кабінету Міністрів №827 від 12.12.1994 «Про затвердження переліків корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення» сировина піщано-гравійна відноситься до корисних копалин загальнодержавного значення, видобування якої, без відповідних документів, заборонено. 13.08.2020 після здійснення незаконного видобування піщано-гравійної суміші, ОСОБА_4 , здійснюючи перевезення на кузові вказаної суміші по АДРЕСА_3 , було зупинено працівниками Старосамбірського віділення поліції.

Такі дії обвинуваченого ОСОБА_3 органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.2 ст.240 КК України як незаконне видобування корисної копалини загальнодержавного значення.

ОСОБА_4 обвинувачується в тому, що він, не будучи зареєстрований як суб`єкт підприємницької діяльності та не маючи будь-якого дозволу на користування ділянкою надр, діючи умисно, за попередньою змовою з ОСОБА_3 , всупереч до вимог законодавства, а саме: ст.13 Конституції України, ст.4 Закону України «Про охорону навколишнього середовища», ст.19 Кодексу України «Про надра», п.4 Постанови Кабінету Міністрів України №59 від 27.01.1995року «Про затвердження Положення про порядок надання гірничих відводів», Постанови Кабінету Міністрів України №557 від 12.07.2005року «Про затвердження порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду», тобто не маючи дозвільних документів на проведення руслорегулюючих робіт та видобування корисних копалин, усвідомлюючи значення своїх протиправних дій, шляхом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення, 13.08.2020 приблизно о 15.30год. на березі річки Вирва, що в адміністративних межах м.Добромиль Старосамбірського району Львівської області, умисно, з корисливих мотивів, із застосуванням транспортного засобу марки «Камаз-5320», державний реєстраційний номер НОМЕР_1 , прибув на вказану річку, де невстановлена особа, керуючи спецтехнікою «Hitachi», державний реєстраційний номер НОМЕР_2 , шляхом знімання верхнього шару грунту, ковшем завантажував в кузов вантажного автомобіля марки «Камаз-5320», в якому знаходився ОСОБА_4 , піщано-гравійну суміш в кількості 6,095м.куб. із русла річки, яка відповідно до постанови кабінету Міністрів №827 від 12.12.1994 «Про затвердження переліків корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення» сировина піщано-гравійна відноситься до корисних копалин загальнодержавного значення, видобування якої, без відповідних документів, заборонено. 13.08.2020 після здійснення незаконного видобування невстановленою особою піщано-гравійної суміші, ОСОБА_4 , здійснюючи перевезення на кузові вказаної суміші по АДРЕСА_3 , було зупинено працівниками Старосамбірського віділення поліції.

Такі дії обвинуваченого ОСОБА_4 органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.2 ст.240 КК України як незаконне видобування корисної копалини загальнодержавного значення.

В підготовчому судовому засіданні захисник обвинувачених ОСОБА_3 та ОСОБА_4 адвокат ОСОБА_6 подала до суду клопотання ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» про взяття на поруки ОСОБА_3 та клопотання ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» про взяття на поруки ОСОБА_4 та просила суд звільнити обвинувачених від кримінальної відповідальності за вчинення ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України, на підставі ст.47 КК України, у зв`язку із передачею їх на поруки трудовому колективу ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» та ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» відповідно, та закрити дане кримінальне провадження, мотивуючи тим, що для цього наявні всі правові підстави.

Обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 в підготовчому судовому засіданні вину у інкримінованих їм кримінальних правопорушеннях визнали у повному обсязі та підтвердили обставини, викладені в обвинувальному акті, у скоєному щиро розкаюються, висловлюють жаль з приводу вчиненого, обіцяють не здійснювати таких вчинків у майбутньому.

Прокурор ОСОБА_5 в судовому засіданні не заперечила проти клопотань про передачу ОСОБА_3 та ОСОБА_4 на поруки трудовим колективам, звільнення таких від кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження, оскільки наявні всі підстави для задоволення даних клопотань.

Заслухавши думку учасників судового провадження та дослідивши матеріали справи, суд приходить до таких висновків.

Із змісту ч.4ст.286 КПК Українивідомо, що якщо під час здійснення судового провадження щодо провадження, яке надійшло до суду з обвинувальним актом, сторона кримінального провадження звертається до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності обвинуваченого, суд має невідкладно розглянути таке клопотання.

Згідно ч.1 ст. 285 КПК України особа звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

У відповідності до змісту п.1 ч.2ст.284 КПК Україникримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Відповідно до п.2 ч.3ст.314 КПК України, у підготовчому судовому засіданні суд вправі прийняти рішення про закриття провадження у випадку встановлення підстав, передбачених п.1 ч.2ст.284 цього Кодексу.

У відповідності дост. 44 КК Україниособа, яка вчинила кримінальне правопорушення, звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до положень ч.1 ст.47 КК України особу, яка вперше вчинила кримінальний проступок або нетяжкий злочин, крім корупційних кримінальних правопорушень, та щиро покаялася, може бути звільнено від кримінальної відповідальності з передачею її на поруки колективу підприємства, установи чи організації за їхнім клопотанням за умови, що вона протягом року з дня передачі її на поруки виправдає довіру колективу, не ухилятиметься від заходів виховного характеру та не порушуватиме громадського порядку.

Відповідно до роз`яснень, викладених у п. 5Постанови Пленуму Верховного Суду України № 12 від 23.12.2005 року «Про практику застосування судами України законодавства про звільнення особи від кримінальної відповідальності»підставою звільнення особи від кримінальної відповідальності з передачею її на поруки є щире розкаяння особи, яке свідчить про її бажання спокутувати провину перед колективом підприємства, установи чи організації та виправити свою поведінку. Особу, яка не визнала себе винною у вчиненні злочину, передавати на поруки не можна. Звільнення від кримінальної відповідальності заст. 47 КК Україниможливе лише за клопотанням колективу підприємства, установи чи організації, членом якого є особа, про передачу її на поруки. Звернення з клопотанням крім колективу можуть ініціювати сам обвинувачений. За наявності зазначених вище обставин, а також належно оформленого клопотання суд вправі звільнити особу від кримінальної відповідальності з передачею її на поруки колективу. Згідно п. 6 даної постанови звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставіст. 47 КК Українимає умовний характер, а саме: ця особа протягом року з дня передачі на поруки повинна виправдати довіру колективу, не ухилятися від заходів виховного характеру та не порушувати громадський порядок.

Так, відповідно до поданого суду клопотання ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» (юридична адреса:81110, с.Зимна Вода, вул.Шептицького, 3, Пустомитівського району Львівської області; код ЄДРПОУ 33667445) від 24.12.2020 трудовий колектив ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» вирішив взяти на поруки обвинуваченого ОСОБА_3 .

Згідно протоколу загальних зборів трудового колективу ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» №1 від 04.01.2021, копія якого додана до вищевказаного клопотання, взяття ОСОБА_3 , на поруки трудового колективу ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» підтримали одноголосно всі присутні члени трудового колективу у кількості 14 осіб (кількість працюючих членів трудового колективу 23 особи).

Крім того, згідно вищевказаного протоколу загальними зборами вирішено взяти на себе обов`язок здійснювати щодо ОСОБА_3 заходи виховного характеру, спрямовані на недопущення вчинення останнім нових кримінальних правопорушень, його перевиховання, в тому числі виправлення, здійснювати контроль за виконанням ОСОБА_3 своїх безпосередніх трудових обов`язків, перевірку додержання ним правил співжиття в побуті та громадських місцях і повідомляти уповноважені органи про будь-які випадки ухилення ОСОБА_3 від заходів виховного характеру з боку трудового колективу.

Згідно наказу (розпорядження) ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» №26 від 24.06.2019року про прийняття на роботу, копія якого додана до вищевказаного клопотання, обвинувачений ОСОБА_3 , прийнятий на роботу у ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» з 24 червня 2019року, працює на посаді виконуючого роботи, за основним місцем роботи.

Відповідно до поданого суду клопотання ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» (юридична адреса:81110, с.Зимна Вода, вул.Шептицького, 7, Пустомитівського району Львівської області; код ЄДРПОУ 38107360) від 24.12.2020 трудовий колектив ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» вирішив взяти на поруки обвинуваченого ОСОБА_4 .

Згідно протоколу загальних зборів трудового колективу ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» №1 від 04.01.2021, копія якого додана до вищевказаного клопотання, взяття ОСОБА_4 на поруки трудового колективу ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» підтримали одноголосно всі присутні члени трудового колективу у кількості 5 осіб (кількість працюючих членів трудового колективу 9 осіб).

Крім того, згідно вищевказаного протоколу загальними зборами вирішено взяти на себе обов`язок здійснювати щодо ОСОБА_4 заходи виховного характеру, спрямовані на недопущення вчинення останнім нових кримінальних правопорушень, його перевиховання, в тому числі виправлення, здійснювати контроль за виконанням ОСОБА_4 своїх безпосередніх трудових обов`язків, перевірку додержання ним правил співжиття в побуті та громадських місцях і повідомляти уповноважені органи про будь-які випадки ухилення ОСОБА_4 від заходів виховного характеру з боку трудового колективу.

Згідно наказу (розпорядження) ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» №38 від 02.11.2020 про прийняття на роботу, копія якого додана до вищевказаного клопотання, обвинувачений ОСОБА_4 прийнятий на роботу у ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» з 02 листопада 2020року, працює на посаді водій автотранспортних засобів, за основним місцем роботи.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 правильно розуміють і не оспорюють формулювання та характер пред`явленого їм обвинувачення, правову кваліфікацію їх дій за ч.2 ст.240 КК України, відсутні будь-які сумніви у добровільності та істинності такої їх позиції, а відтак діяння, яке поставлено обвинуваченим у провину, дійсно мало місце, вчинене ними, і отримало правильну кримінально-правову оцінку та визнано самими обвинуваченими.

Як вбачається з матеріалів кримінального провадження, обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до кримінальної відповідальності раніше не притягувалися, тобто вперше вчинили кримінальне правопорушення.

Кримінальне правопорушення, вчинене обвинуваченими, яке передбачене ч.2 ст.240 КК України, відповідно до класифікації кримінальних правопорушень, наведеної у ст.12 КК України, є нетяжким злочином, і таке не є корупційним кримінальним правопорушенням.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 вину у інкримінованому кримінальному правопорушенні визнали у повному обсязі та підтвердили обставини, викладені в обвинувальному акті, щиро каються у вчиненому, висловлюють жаль з приводу вчиненого, обіцяють не здійснювати таких вчинків у майбутньому.

Крім того, як вбачається із обвинувального акту, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 в ході досудового розслідування також щиро розкаювалися та активно сприяли розкриттю злочину, про що зазначено, як про наявність обставин, передбачених ст.66 КК України, які пом`якшують покарання. Обставин, передбачених ст. 67 КК України, які обтяжують покарання ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , слідством встановлено не було.

Із наданих в судовому засіданні матеріалів кримінального провадження також відомо, що обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 є членами колективу ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» та ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» відповідно, виключно позитивно характеризуються за місцем праці та за місцем проживання, на обліку в наркологічному та психоневрологічному диспансерах не перебувають.

При цьому, обвинуваченим ОСОБА_3 та ОСОБА_4 судом були роз`яснені суть обвинувачення, підстави звільнення від кримінальної відповідальності та право заперечувати проти закриття кримінального провадження з цієї підстави. Також їм роз`яснено судом, що закриття кримінального провадження з цих підстав не є закриттям кримінального провадження з реабілітуючих підстав.

В свою чергу, обвинувачені ОСОБА_3 та ОСОБА_4 пояснили, що вони цілком розуміють свої права, визначені ч.3ст.285 КПК України, підставу звільнення від кримінальної відповідальності заст.47 КК України, а також наслідки закриття провадження з цієї підстави і після роз`яснення цих положень наполягають на закритті провадження з підстави, передбаченоїст. 47 КК України.

Враховуючи усі наведені обставини, суд приходить до висновку, що виправлення обвинувачених ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , які вчинили кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.240 КК України, є можливим без фактичного застосування до них передбачених законом України про кримінальну відповідальність заходів примусу, з передачею останніх на поруки трудовим колективам, для надання можливості стати на шлях виправлення за допомогою колективів в яких вони працюють. Отже, суд вважає за можливе задовольнити клопотання ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» та ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» про взяття обвинувачених ОСОБА_3 та ОСОБА_4 відповідно на поруки та звільнити їх від кримінальної відповідальності за ч.2 ст.240 КК України на підставіст.47КК України у зв`язку з передачею особи на поруки, та закрити дане кримінальне провадження на підставі п.1 ч.2ст. 284 КПК України, у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Цивільний позов по справі не заявлявся.

Питання про долю речових доказів суд вирішує в порядкуст. 100 КПК України.

Відповідно до вимог ч.4 ст.174 КПК України накладені арешти згідно ухвал слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 18.08.2020 слід скасувати.

Запобіжні заходи щодо обвинувачених не обиралися.

Керуючись ст.47 КК України, ст.ст.100, 174, п.1 ч.2 ст.284, ч.1 ст.285, ч.4 ст.286, п.2 ч.3 ст.314, ст.ст.369-372, 376, 395, 532 КПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлоінвестбуд-ЛВ» про взяття на поруки обвинуваченого ОСОБА_3 та клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ЗАК РЕНЕСАНС» про взяття на поруки обвинуваченого ОСОБА_4 задовольнити.

Звільнити ОСОБА_3 від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2ст.240КК України на підставіст.47 КК України, у зв`язку з передачею його на поруки колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлоінвестбуд-ЛВ» (юридична адреса:81110, с.Зимна Вода, вул.Шептицького, 3, Пустомитівського району Львівської області; код ЄДРПОУ 33667445), за умови, що він протягом року з дня передачі його на поруки виправдає довіру колективу, не ухилятиметься від заходів виховного характеру та не порушуватиме громадського порядку.

Звільнити ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2ст.240КК України на підставіст.47 КК України, у зв`язку з передачею його на поруки колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «ЗАК РЕНЕСАНС» (юридична адреса:81110, с.Зимна Вода, вул.Шептицького, 7, Пустомитівського району Львівської області; код ЄДРПОУ 38107360), за умови, що він протягом року з дня передачі його на поруки виправдає довіру колективу, не ухилятиметься від заходів виховного характеру та не порушуватиме громадського порядку.

Кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020140320000307 від 14.08.2020 за обвинуваченням ОСОБА_3 та ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України, - закрити на підставі п.1 ч.2ст.284 КПК України, у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Роз`яснити ОСОБА_3 , що відповідно до ч.2 ст.47 КК України у разі порушення ним умов передачі на поруки він буде притягнутий до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.240 КК України.

Роз`яснити ОСОБА_4 , що відповідно до ч.2 ст.47 КК України у разі порушення ним умов передачі на поруки він буде притягнутий до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.240 КК України.

Роз`яснити трудовому колективуТовариства з обмеженою відповідальністю «Житлоінвестбуд-ЛВ», що відповідно до ч.1 ст.289 КПК України якщо протягом року з дня передачі ОСОБА_3 на поруки колективу ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» він не виправдає довіру колективу, ухилятиметься від заходів виховного характеру та порушуватиме громадський порядок, загальні збори колективу можуть прийняти рішення про відмову від поручительства за взяту ними на поруки особу. Відповідне рішення направляється до суду, який прийняв рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності.

Роз`яснити трудовому колективуТовариства з обмеженою відповідальністю «ЗАК РЕНЕСАНС», що відповідно до ч.1 ст.289 КПК України якщо протягом року з дня передачі ОСОБА_4 на поруки колективу ТОВ «ЗАК РЕНЕСАНС» він не виправдає довіру колективу, ухилятиметься від заходів виховного характеру та порушуватиме громадський порядок, загальні збори колективу можуть прийняти рішення про відмову від поручительства за взяту ними на поруки особу. Відповідне рішення направляється до суду, який прийняв рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності.

Повідомити трудовий колектив Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлоінвестбуд-ЛВ» про передачу йому ОСОБА_3 на поруки, направивши копію даної ухвали.

Повідомити трудовий колектив Товариства з обмеженою відповідальністю «ЗАК РЕНЕСАНС» про передачу йому ОСОБА_4 на поруки, направивши копію даної ухвали.

Речові докази, а саме:

- вантажний автомобіль марки «Камаз 5320», державний реєстраційний номер « НОМЕР_1 », який згідно свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу належить ОСОБА_7 , фактичним користувачем якого є громадянин ОСОБА_8 , що знаходиться на зберіганні на території майданчика для тимчасового утримання транспортних засобів Старосамбірського відділення поліції Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, що розташований за адресою: м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 41, Львівської області, - повернути ОСОБА_8 ;

- піщано-гравійну суміш, загальним об`ємом близько 6,095 метрів кубічних, яка знаходиться на кузові вантажного автомобіля марки «Камаз 5320», державний реєстраційний номер НОМЕР_1 , - повернути Добромильській міській громаді;

- екскаватор марки «Hitachi», з державним реєстраційним номером « НОМЕР_2 », власником якого є громадянин ОСОБА_8 та котрий зберігається у гаражному приміщенні ОСОБА_9 , розташованому за адресою: АДРЕСА_3 , - повернути ОСОБА_8 ;

- цифровий носій на якому збережені два відеофайли, що містять відеозапис, що знаходиться при матеріалах кримінального провадження №12020140320000307, - залишити при матеріалах кримінального провадження №12020140320000307;

- взірці піщано-гравійної суміші, відібрані із суміш із кузова транспортного засобу марки «Камаз-5320» (зразок № НОМЕР_3 ), із ковша екскаватора «Hitachi» (зразок № НОМЕР_4 ) та русла річки Вирва, зокрема із котлована, який був вибраний на місці (зразок № НОМЕР_5 ), які поміщені в поліетиленові три пакети із надписами та знаходяться на зберіганні у камері зберігання речових доказів Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, - знищити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 18.08.2020року на транспортний засіб марки «Камаз 5320», державний реєстраційний номер « НОМЕР_1 », сірого кольору, 1987 року випуску, та на піщано-гравійну суміш, загальним об`ємом близько 6,095 метрів кубічних.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 18.08.2020року на екскаватор марки «Hitachi», моделі ZX35CLR, з державним реєстраційним номером « НОМЕР_2 ».

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення через Старосамбірський районний суд Львівської області.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Повний текст ухвали складено та оголошено 26 січня 2021року.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.01.2021
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу94412004
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти довкілля Порушення правил охорони або використання надр

Судовий реєстр по справі —455/1633/20

Ухвала від 04.05.2023

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 07.07.2022

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 14.06.2022

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 06.06.2022

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Березюк О. Г.

Ухвала від 06.05.2022

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Белена А. В.

Ухвала від 06.05.2022

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Белена А. В.

Ухвала від 19.02.2021

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Гуцал І. П.

Ухвала від 11.02.2021

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Гуцал І. П.

Ухвала від 26.01.2021

Кримінальне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Кушнір А. В.

Ухвала від 22.12.2020

Кримінальне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Кушнір А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні