Ухвала
від 29.01.2021 по справі 320/3138/19
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(вступна та резолютивна частини)

29 січня 2021 року справа № 320/3138/19

Київський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Кушнової А.О., за участю секретаря судового засідання Сидорчук А.М., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Терезинської селищної ради Білоцерківського району Київської області, Фурсівської сільської ради Білоцерківського району Київської області до Білоцерківської міської ради Київської області, Виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Київської області, Управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів: Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація учасників бойових дій", Білоцерківська районна рада Київської області, Міськрайонне управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Головного управління Держгеокадастру у Київській області, на стороні відповідачів: Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", ОСОБА_1 про визнання протиправною бездіяльності та визнання протиправним та скасування рішення,

У підготовчому судовому засіданні 29.01.2021 проголошено вступну та резолютивну частини ухвали. Повний текст судового рішення буде виготовлено відповідно до ч.3 ст.243 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись статтями 49, 65, 181, 240, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Позовну заяву Терезинської селищної ради Білоцерківського району Київської області до Білоцерківської міської ради Київської області, Виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Київської області, Управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів: Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація учасників бойових дій", Білоцерківська районна рада Київської області, Міськрайонне управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Головного управління Держгеокадастру у Київській області, на стороні відповідачів: Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", ОСОБА_1 про визнання протиправною бездіяльності та визнання протиправним та скасування рішення, - залишити без розгляду.

2. Клопотання Терезинської селищної ради Білоцерківського району Київської області від 03.02.2020 №02-14/60 про залишення без розгляду позовної заяви Терезинської селищної ради Білоцерківського району Київської області у справі №320/3138/19 відносно виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Київської області (код ЄДРПОУ 04055009) як неналежного відповідача, - залишити без розгляду.

3. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_2 (РНОКПП НОМЕР_1 , адреса місця проживання: АДРЕСА_1 ).

Зобов`язати позивача невідкладно направити на адресу третьої особи - ОСОБА_2 копію позовної заяви із усіма доданими до неї документами, докази чого надати суду (чек про відправку рекомендованого поштового відправлення) впродовж 5 днів з дня отримання ухвали суду.

Запропонувати третій особі - ОСОБА_2 у 15-денний термін з дня отримання копії позовної заяви надати письмові пояснення по суті позову.

4. Клопотання відповідача - Білоцерківської міської ради Київської області про допит свідків від 13.01.2021 №102/01-07 - задовольнити.

Викликати в якості свідків:

- заступника начальника міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Головного управління Держгеокадастру в Київській області ОСОБА_3 (юридична адреса: 09100, Київська область, м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 125),

- начальника міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Головного управління Держгеокадастру в Київській області ОСОБА_4 (юридична адреса: 09100, Київська область, м. Біла Церква, вул. Леся Курбаса, 3).

Про дату судового засідання, на яке будуть викликані вказані свідки, буде повідомлено шляхом направлення свідкам повісток про виклик в судове засідання по справі після закриття підготовчого провадження та призначення розгляду справи по суті у судовому засіданні.

5. Відкласти підготовче засідання у справі на 02 березня 2021 року на 11:00 год.

6. Копію ухвали суду надіслати (вручити, надати) учасникам справи (їх представникам) зокрема, шляхом направлення тексту ухвали електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою.

Ухвала суду про залишення позовної заяви без розгляду підлягає оскарженню до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Ухвала суду в іншій частині набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

Суддя Кушнова А.О.

Дата ухвалення рішення29.01.2021
Оприлюднено02.02.2021

Судовий реєстр по справі —320/3138/19

Ухвала від 25.05.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 19.01.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 13.05.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 13.05.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 29.01.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 29.01.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 22.10.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 25.09.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 17.09.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 30.06.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні