Ухвала
від 02.02.2021 по справі 445/800/16-ц
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 445/800/16-ц Головуючий у 1 інстанції: Сивак В.М.

Провадження № 22-ц/811/2047/20 Доповідач в 2-й інстанції: Мікуш Ю. Р.

УХВАЛА

02 лютого 2021 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ :

головуючого - Мікуш Ю.Р.,

суддів -Приколоти Т.І., Савуляка Р.В.

розглянувши клопотання представника Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Уніка про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвоката Школьної Алли Вікторівни на ухвалу Золочівського районного суду Львівської області від 19 травня 2020 року у справі за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересована особа Приватне акціонерне товариство Страхова компанія Уніка про зміну способу та порядку виконання рішення Золочівського районного суду Львівської області від 19 липня 2018 року,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Львівського апеляційного суду знаходиться цивільна справа за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвоката Школьної Алли Вікторівни на ухвалу Золочівського районного суду Львівської області від 19 травня 2020 року у справі за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересована особа Приватне акціонерне товариство Страхова компанія Уніка про зміну способу та порядку виконання рішення Золочівського районного суду Львівської області від 19 липня 2018 року.

Розгляд справи призначений на 15 год.15 хв. 08 лютого 2021 року.

29 січня 2021 року представник Приватного акціонерного товариства Страхова компанія УНІКА -адвокат Бортник Л.В. подала клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EasyCon .

Розглянувши клопотання, суд апеляційної інстанції дійшов висновку про його задоволення.

Згідно з ч.ч.1,3,5 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Наказом Державної судової адміністрації України № 196 від 23 квітня 2020 року затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду(далі Порядок), відповідно до п. 2 розділу І якого учасники судового процесу беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі, у порядку встановленому процесуальним законодавством.

Відповідно до пункту 1 розділу ІІІ Порядку для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції Системою. У разі, якщо учасник не має електронного підпису ( або Система не дозволяє реєстрацію з використанням електронного підпису ), то він повинен попередньо зареєструватись в Системі з використанням логіну та паролю чи за допомогою інших передбачених обраною Системою засобів реєстрації.

Враховуючи наявність у Львівському апеляційному суді технічної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EasyCon (https://vkz.court.gov.ua), колегія суддів задовольняє клопотання представника ПАТ СК УНІКА - адвоката Бортник Л.В. про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись статтею 212 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

клопотання представника представника ПАТ СК УНІКА - адвоката Бортник Лесі Вікторівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Розгляд апеляційної скарги представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвоката Школьної Алли Вікторівни на ухвалу Золочівського районного суду Львівської області від 19 травня 2020 року, 08 лютого 2021 року о 15 год 15 хв. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon з представником ПАТ СК УНІКА -адвокатом Бортник Лесею Василівною, яка зареєстрована у системі EasyCon за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

Попередити представника представника ПАТ СК УНІКА -адвоката Бортник Л.В., що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити представнику ПАТ СК УНІКА , для відома на електронну адресу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, оскарженню у касаційному порядку не підлягає.

Головуючий Ю.Р.Мікуш

Судді : Т.І.Приколота

Р.В.Савуляк

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення02.02.2021
Оприлюднено03.02.2021
Номер документу94582691
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —445/800/16-ц

Ухвала від 09.06.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Пилип'як П. В.

Ухвала від 07.05.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Пилип'як П. В.

Ухвала від 07.05.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Пилип'як П. В.

Ухвала від 30.04.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Пилип'як П. В.

Ухвала від 21.04.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Пилип'як П. В.

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Постанова від 08.02.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Постанова від 08.02.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 12.08.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні