Ухвала
від 04.02.2021 по справі 193/93/21
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН 193/93/21

Провадження № 2/193/230/21

У Х В А Л А

04 лютого 2021 року сел. Софіївка

Суддя Софіївського районного суду Дніпропетровської області Кащук Д.А., ознайомившись з матеріалами позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , до Софіївської селищної ради, третя особа - приватний нотаріус Софіївського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Кот Любов Іванівна про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом,-

в с т а н о в и в:

01 лютого 2021 року представник позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , звернувся до суду з позовом до Софіївської селищної ради, третя особа - приватний нотаріус Софіївського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Кот Любов Іванівна про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити зазначення ціни позову, якщо позов підлягає грошовій оцінці, обґрунтований розрахунок сум, що стягуються чи оспорюються.

Згідно з вимогами п. 2ч. 1 ст. 176 ЦПК України , ціна позову визначається у позовах про визнання права власності на майно або його витребування - вартістю майна.

У позовній заяві заявлено одну вимогу майнового характеру, однак не зазначена ціна позову.

Згідно ст. 4 Закону України Про судовий збір за подання фізичною особою заяви майнового характеру, судовий збір сплачується у розмірі 1 відсоток ціни позову, але не менше 0,4 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб та не більше 5 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

У разі, якщо 1% від ціни позову перевищуватиме суму 908,00 грн., то позивач має сплатити різницю недоплаченого судового збору.

Враховуючи викладене, позовна заява підлягає залишенню без руху, з метою надання представнику позивача можливості усунути вказані недоліки.

У разі неусунення вказаних недоліків, позовна заява, згідно ст. 185 ЦПК України буде вважатися неподаною та повернута позивачу.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 175 , 185 ЦПК України ,-

у х в а л и в:

Позовну заяву представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , до Софіївської селищної ради, третя особа - приватний нотаріус Софіївського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Кот Любов Іванівна про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом- залишити без руху.

Надати представнику позивача строк для усунення недоліків позовної заяви, який не може перевищувати 10 днів з дня отримання даної ухвали.

Роз`яснити, що у разі невиконання ухвали суду, позовна заява вважається неподаною та повертається представнику позивача.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.А.Кащук

СудСофіївський районний суд Дніпропетровської області 
Дата ухвалення рішення04.02.2021
Оприлюднено05.02.2021
Номер документу94644258
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/93/21

Рішення від 24.06.2021

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 04.02.2021

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні