Ухвала
від 29.04.2010 по справі 2а-1779/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

             

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження і

призначення справи до судового розгляду

29 квітня 2010 року

м. Полтава

Справа № 2а-1779/10/1670

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Слободянюк Н.І., в ході підготовчого провадження у справі за адміністративним позовом Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватного агропідприємства "Диканське" про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені, -

В С Т А Н О В И В:

28 квітня 2010 року Полтавське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернулося до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Приватного агропідприємства "Диканське" про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 29 квітня 2010 року провадження у справі за даним адміністративним позовом відкрито.  

          Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, сторонам направлено інформації, якими роз'яснено їхні процесуальні права і обов'язки, з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання, необхідні для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватного агропідприємства "Диканське" про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені.  

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду на 15:10 23 червня 2010 року (за адресою: м. Полтава, вул. С.Кондратенка, 6).  

          Запропонувати відповідачу до 18 червня 2010 року надати до суду у разі наявності - докази вчинення дій по працевлаштуванню інвалідів, зокрема докази створення робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів в 2009 році, відповідно до встановленого нормативу; докази звітування до відповідного центру зайнятості про наявність вакантних місць для інвалідів впродовж 2009 року.

          Позивачу до 18 червня 2010 року повідомити суд шляхом надання відповідних доказів про те, чи отримував відповідний центр зайнятості звіти відповідача про наявність вакантних місць для інвалідів щомісяця 2009 року та чи направлялися до відповідача центром зайнятості інваліди для працевлаштування в 2009 році, та у разі направлення інвалідів - про причини їх непрацевлаштування.

          Попередити позивача про те, що у разі невиконання вимог суду та порушення внаслідок цього частини 4 статті 71 Кодексу адміністративного судочинства України, суд може вчинити дії, передбачені статтею 166 КАС України.

          В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

          Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                Н.І. Слободянюк

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.04.2010
Оприлюднено16.07.2010
Номер документу9471561
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1779/10/1670

Постанова від 23.06.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 29.04.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 29.04.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні