Ухвала
від 10.02.2021 по справі 361/1523/20
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 361/1523/20

Провадження № 2/361/508/21

10.02.2021

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 лютого 2021 року Броварський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючої судді Радзівіл А.Г.

за участю секретаря Радченко К.В.

позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Бровари цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про розірвання спадкових договорів,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із позовом до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про розірвання спадкового договору, укладеного між ним, його дружиною ОСОБА_5 (відчужувачі) з одного боку, та дочками ОСОБА_3 та ОСОБА_6 (Набувачі) з іншого боку від 11 грудня 2004 року, предметом якого є домоволодіння за АДРЕСА_1 та спадкового договору, укладеного між ним, його дружиною ОСОБА_5 (відчужувані) з одного боку, та дочками ОСОБА_3 та ОСОБА_6 (Набувачі) з іншого боку від 02 серпня 2008 року, предметом якого є земельна ділянка площею 0,1500 гектара за АДРЕСА_1 .

06 квітня 2020 року ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за вищевказаним позовом за правилами загального позовного провадження. Призначено підготовче судове засідання.

23 вересня 2020 року ухвалою Броварського міськрайонного суду Київської області закрито підготовче судове засідання та призначено справу до судового розгляду.

В судовому засіданні представник відповідача заявила клопотання та надала до суду письмову заяву про поновлення строку для подачі клопотання та витребування доказів, які зазначені у клопотанні.

Позивач не заперечував щодо задоволення заявленого клопотання.

Суд, вивчивши подане клопотання, вислухавши позивача та представника відповідача, перевіривши подані документи та наведені обґрунтування, дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

Як вбачається із матеріалів справи, пояснення представника відповідача щодо поновлення строку для подачу клопотання про витребування доказів є обґрунтованим, також обґрунтованим є і клопотання про витребування доказів.

Відповідно ч. 1, 5 ст. 81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Докази подаються сторонами та іншими учасниками справи.

Відповідно ч. 1, 2, 4 ст. 83 ЦПК України сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду.

Відповідно до вимог ч.ч. 1, 3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Керуючись ст. ст.76-83, 84, 95 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Поновити відповідачу ОСОБА_3 строк для подачі клопотання про витребування доказів.

Клопотання задовольнити.

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради »Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (07400, Київська область, м.Бровари, вул.Шевченка, 14, код ЄДРПОУ 39002969) наступні письмові докази щодо того:

-Чи перебуває на обліку в Гоголівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради »Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований та проживаючий за адресою: АДРЕСА_1 ?

-Якщо перебуває, то з якого часу та з яким діагнозом?

- Чи уклав ОСОБА_1 договір про медичне обслуговування із сімейним лікарем? Якщо так, то коли?

-Чи звертався ОСОБА_1 за період часу із 18.07.2015 року по даний час за медичною допомогою? Якщо так, то коли саме та якою саме медичною допомогою?

-Чи забезпечується ОСОБА_1 ліками за рахунок держави?

-Чи знаходився ОСОБА_1 на стаціонарному лікуванні за період часу із 18.07.2015 року по даний час?

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства »Броварської багатопрофільної клінічної лікарні» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області (07400, Київська область, м.Бровари, вул.Шевченка, 14) письмові докази щодо того:

-Чи перебував на стаціонарному лікуванні у Броварській центральній районній лікарні ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований та проживаючий за адресою: АДРЕСА_1 за період часу із 01.01.2015 року по даний час?

-Якщо так, коли саме за з яким діагнозом?

-Чи забезпечувався ОСОБА_1 під час перебування на стаціонарному лікуванні ліками за рахунок держави?

Витребувати у Броварській районній державній нотаріальній конторі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Міністерства юстиції України (07400, Київська область, м.Бровари, бул.Незалежності, 39) письмові докази:

-Спадкову справу до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_5 , яка проживала за адресою: АДРЕСА_1 .

Встановити Комунальному некомерційному підприємству Броварської районної ради »Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» , Комунальному некомерційному підприємству »Броварської багатопрофільної клінічної лікарні» Броварській районній раді Київської області та Броварській міській раді Київської області, Броварській районній державній нотаріальній конторі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Міністерства юстиції України строк для надання до суду витребуваних доказів не пізніше п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали суду.

Роз`яснити Комунальному некомерційному підприємству Броварської районної ради »Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» , Комунальному некомерційному підприємству »Броварської багатопрофільної клінічної лікарні» Броварській районній раді Київської області та Броварській міській раді Київської області, Броварській районній державній нотаріальній конторі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Міністерства юстиції України про те, що неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до винної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати суду докази.

Ухвала суду першої інстанції оскаржується в апеляційному порядку окремо від рішення суду у випадку, передбачених статтею 353 ЦПК України.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Радзівіл А.Г.

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.02.2021
Оприлюднено25.02.2021
Номер документу95077135
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —361/1523/20

Рішення від 26.05.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Рішення від 26.05.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні