Ухвала
від 04.03.2021 по справі 380/2616/20
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №380/2616/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

04 березня 2021 року зал судових засідань № 10

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Гулика А.Г.,

за участю:

секретаря судового засідання Кушика Й.-Д.М.,

представника позивача Герасимчука Ю.Ю.,

представників відповідача Назаренка К.П., Кизими О.З.,

розглянувши у підготовчому засіданні у місті Львові питання про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області до державного навчального закладу «Вище професійне училище №34 м. Стрий» , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації про зупинення роботи будівлі, -

в с т а н о в и в:

до Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області код ЄДРПОУ 38627339, місцезнаходження: 79008, м. Львів, вул. Підвальна, 6 до державного навчального закладу «Вище професійне училище №34 м. Стрий» код ЄДРПОУ 02545471, місцезнаходження: 82400, Львівська обл., м. Стрий, вул.Гайдамацька, буд. 15, в якій позивач просить:

- зупинити роботу будівлі (яка використовується як навчальний корпус №2) державного навчального закладу «Вище професійне училище №34 м. Стрий» за адресою: 82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Гайдамацька, буд. 15, до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, шляхом опечатування (опломбування) та відімкнення від джерел живлення.

Ухвалою від 07.04.2020 суддя відкрив провадження у справі та призначив справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Ухвалою від 20.05.2020 суд залучив до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Ухвалою від 17.06.2020 суд вирішив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та замінив засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

У підготовчому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав. Проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечив.

У підготовчому засіданні представники відповідача проти задоволення позову заперечили. Проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечили.

Третя особа явку представника в підготовче засідання не забезпечила, належним чином повідомлена про дату, час і місце проведення засідання. Подала заяву про розгляд справи без участі представника.

Провівши підготовчі дії, спрямовані на забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку, зокрема: остаточно визначивши предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу; з`ясувавши заперечення проти позовних вимог; визначивши обставини справи, які підлягають встановленню, та зібравши відповідні докази; вирішивши відводи; визначивши порядок розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, суд вважає, що підготовче провадження у справі необхідно закрити і призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 180, 181, 248, КАС України, суд, -

у х в а л и в:

підготовче провадження у справі закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті.

Судовий розгляд справи по суті відбудеться 22 березня 2021 року о 11:45 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду за адресою: м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх, зал судових засідань № 11.

Судовий розгляд справи по суті здійснюватиме суддя Гулик А.Г. одноособово.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя А.Г. Гулик

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.03.2021
Оприлюднено09.03.2021
Номер документу95360966
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —380/2616/20

Ухвала від 10.11.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кушнерик Мар’ян Петрович

Ухвала від 24.09.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кушнерик Мар’ян Петрович

Рішення від 12.07.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 04.03.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 17.06.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 20.05.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 07.04.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні