Ухвала
від 12.03.2021 по справі 512/345/17
САВРАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Є.у.н.с.512/345/17

Провадження №2/512/21/21

"12" березня 2021 р.

У Х В А Л А

12 березня 2021 року Савранський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Бростовської Н.О.,

секретаря - Пустовіт С.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт.Саврань, Савранського району, Одеської області, клопотання директора Товариства з обмеженою відповідальністю Експертно правова консалдингова компанія ЮРЕКС Тєрехова О.А. по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Дружба про визнання правочину недійсним,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Савранського районного суду знаходиться вказана цивільна справа.

Ухвалою суду від 01.10.2018р. по справі призначено судову фізико-хімічну експертизу.

До суду надійшло клопотання директора ТОВ Експертно правова консалдингова компанія ЮРЕКС , в якому він просить надати письмовий дозвіл на залучення для проведення експертизи експерта Юрченка Є.М., на вирізання фрагментів підписів та рукописного тексту в оригіналах досліджуваного документа, а також забезпечити своєчасну оплату за проведення експертизи.

В судове засідання учасники справи не з`явилися, подали до суду письмові заяви, в яких надають дозвіл на залучення для проведення експертизи експерта Юрченка Є.М., а також дозвіл на вирізання фрагментів підписів та рукописного тексту в оригіналах досліджуваного документа.

Суд, розглянувши вказане клопотання експерта, з`ясувавши думку сторін щодо заявленого клопотання, прийшов до наступного.

Пунктом 1 ч.4 ст.108 ЦПК України встановлено, що якщо експертне дослідження пов`язане з повним або частковим знищенням об`єкта експертизи або зміною його властивостей, то призначений судом експерт має одержати на його проведення відповідний дозвіл суду, який оформляється ухвалою.

Враховуючи, що сторони надали письмовий дозвіл на залучення для проведення експертизи експерта Юрченка Є.М. та на вирізання фрагментів підписів та рукописного тексту в оригіналах досліджуваного документа, суд вважає за необхідне задовільнити вказане клопотання.

Керуючись п.1 ч.4 ст.108, ч.2 ст.258, ст.260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання - задовольнити.

Надати дозвіл на залучення для проведення експертизи по цивільній справі за є.у.н.512/345/17 експерта ТОВ Експертно правова консалдингова компанія ЮРЕКС Юрченка Євгена Миколайовича.

Надати дозвіл на вирізання фрагментів підписів та рукописного тексту в оригіналах досліджуваного документа в межах, передбачених методиками проведення судових експертиз.

Зобов`язати позивача, яка заявила клопотання про проведення судової фізико-хімічної експертизи, своєчасно оплатити рахунок за проведення експертизи.

На час проведення експертизи провадження у справі зупинити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ (підпис)

Суддя Савранського районного

суду Одеської області Бростовська Н.О.

СудСавранський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення12.03.2021
Оприлюднено17.03.2021
Номер документу95557554
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —512/345/17

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

Бростовська Н. О.

Ухвала від 12.03.2021

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

Бростовська Н. О.

Ухвала від 09.03.2021

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

Бростовська Н. О.

Ухвала від 01.10.2018

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

Бростовська Н. О.

Ухвала від 26.07.2017

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

Бростовська Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні