Ухвала
від 15.03.2021 по справі 910/17167/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

15.03.2021Справа № 910/17167/20

Суддя Господарського суду міста Києва Стасюк С.В., розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані" про скасування заходів забезпечення позову у справі

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Ріал Істейт М"

до відповідача-1: Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Комарницької Ольги Володимирівни

відповідача-2: Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Смолянікової Олени Ярославівни

відповідача-3: Державного реєстратора Київської філії Комунального підприємства "Центр реєстрації" Містківської сільської ради Сватівськго району Луганської області Чорномазова Олександра Васильовича

відповідача-4: Товариства з обмеженою відповідальністю "Кристалл-Інвест"

відповідача-5:Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані"

відповідача-6: Релігійнї організації "Український католицький університет Української греко-католицької церкви"

Представники учасників справи: не викликались

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Ріал Істейт М" (далі - заявник) звернулося до Господарського суду міста Києва з заявою про забезпечення позову (до подачі позовної заяви), відповідно до якої просить суд:

-заборонити державним реєстраторам прав на нерухоме майно та органам державної реєстрації прав (в тому числі Міністерству юстиції України та його територіальним органам, Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, Київській міській, районним у місті Києві державним адміністраціям, акредитованим суб`єктам, нотаріусам, іншим особам та органам, які виконують функції державного реєстратора прав на нерухоме майно відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень") вчиняти будь-які реєстраційні дії, в тому числі, але не обмежуючись, щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації обтяжень речових прав на нерухоме майно, скасування державної реєстрації речових прав та їх обтяжень на нерухоме майно, а також внесення до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно записів про державну реєстрацію речових прав та їх обтяжень, записів про скасування державної реєстрації речових прав та їх обтяжень, змін до таких записів щодо об`єкту нерухомого майна: нежилий будинок - адміністративний (літера В,Г), що розташований за адресою: м. Київ, вулиця. Мазепи Івана, буд. 10, загальною площею 1 468,5 кв.м., за реєстраційним номером об`єкта нерухомого майна 691997680382.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 06.11.2020 заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані" про забезпечення позову до подання позовної заяви задоволено.

12.03.2021 до Господарського суду міста Києва від Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані" надійшло клопотання про скасування заходів забезпечення позову.

Відповідно до ч. 2 ст. 145 Господарського процесуального кодексу України клопотання про скасування заходів забезпечення позову розглядається в судовому засіданні не пізніше п`яти днів з дня надходження його до суду.

З урахуванням викладеного, суд призначає клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані" про скасування заходів забезпечення позову до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись ст. 145, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.Розгляд клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Грос Компані" про скасування заходів забезпечення позову призначити на 18.03.21 о 15:40 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 1.

2.Повідомити учасників справи про судове засідання.

3.Запропонувати учасникам судового процесу надати письмові пояснення щодо поданого клопотання про скасування заходів забезпечення позову.

4.Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя С. В. Стасюк

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.03.2021
Оприлюднено18.03.2021
Номер документу95566038
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/17167/20

Ухвала від 22.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Стасюк С.В.

Ухвала від 09.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Стасюк С.В.

Ухвала від 18.03.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Стасюк С.В.

Ухвала від 15.03.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Стасюк С.В.

Ухвала від 06.11.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Стасюк С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні