Ухвала
від 01.03.2021 по справі 554/3486/20
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 01.03.2021 Справа № 554/3486/20

Єдиний унікальний номер справи: №554/3486/20

Провадження № 1-кс/554/4115/2021

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01 березня 2021 року м. Полтава

Октябрський районний суд м. Полтави в складі: слідчого судді ОСОБА_1 за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері службової та господарської діяльності СУ ГУНП в Полтавській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 , внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12020170000000069 від 12.03.2020 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України, -

В С Т А Н О В И В :

Слідчим управлінням ГУНП в Полтавській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженні №12020170000000069 відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 12.03.2020 за ч.4 ст. 190 КК України, за фактом заволодіння шляхом обману зерном кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в особливо великих розмірах.

11.03.2020 до Головного управління Національної поліції в Полтавській області з письмовою заявою звернувся директор ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 про те, що в період часу з 20.05.2019 по 12.06.2019 група осіб шляхом обману заволоділа зерном кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » загальною вагою близько 3 тисяч тон, внаслідок чого завдали останньому матеріальних збитків в особливо великих розмірах.

За даним фактом 12.03.2020 слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Полтавській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості та розпочато досудове розслідування.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що у квітні 2019 року в ОСОБА_5 , який займався посередництвом у сфері купівлі-продажу зернової продукції, виник злочинний умисел, спрямований на заволодінням чужим майном (зерновою продукцією) шляхом обману.

При цьому ОСОБА_5 , усвідомлюючи, що одноособово вчинення ним даного злочину неможливе, з метою реалізації вказаного злочинного умислу, вступив у попередню злочинну змову з директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , для надання своїм шахрайським діям вигляду реальних цивільно-правових відносин, які він вчиняє від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », та подальшого безперешкодного заволодіння зерном кукурудзи.

У подальшому переслідуючи злочинну мету, учасники вказаної злочинної змови розділили між собою ролі вчинення кримінального правопорушення, згідно чого ОСОБА_5 повинен був підшукати суб`єкта господарювання виробника сільськогосподарської продукції, який має намір продати зернову продукцію, домовитись про її придбання від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », узгодити умови угоди, в тому числі щодо передачі зерна без попередньої оплати, та забезпечити подальше перевезення і збут зерна, а ОСОБА_6 , в свою чергу, повинна була надати копії установчих документів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та печатку підприємства, необхідних для укладення відповідних правочинів.

Діючи з метою реалізації раніше виниклого умислу, спрямованого на шахрайське заволодіння майном суб`єктів господарювання, ОСОБА_5 , не розкриваючи раніше розробленого плану злочинної змови, користуючись дружніми відносинами, звернувся до раніше відомої ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , яка перебувала на посаді головного бухгалтера ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », з метою підшукання продавця сільськогосподарської продукції та входження до нього в довіру.

У подальшому, в квітні 2019 року ОСОБА_7 повідомила ОСОБА_5 , що раніше відомий їй ОСОБА_4 (директор ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ») планує продати зерно кукурудзи урожаю 2018 року, про що надав до торгового відділу ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » відповідні документи. При цьому, ОСОБА_5 сказав ОСОБА_7 про своє нібито бажання придбати зазначену продукцію в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за вищою ніж ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ціною на умовах оплати після відвантаження зерна та з метою реалізації свого злочинного умислу попросив ОСОБА_7 повідомити про це ОСОБА_4 і переконати його в надійності цієї угоди.

Після цього ОСОБА_7 , діючи за проханням ОСОБА_5 , не усвідомлюючи злочинність намірів останнього та не передбачаючи настання суспільно-небезпечних наслідків, користуючись довірою ОСОБА_4 , повідомила останнього про пропозицію ОСОБА_5 , як представника ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », придбати зерно кукурудзи в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за ціною 4 500 гривень за тону, яка являється вищою ніж в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 ». При цьому ОСОБА_7 , виконуючи прохання ОСОБА_5 , повідомила ОСОБА_4 , що умовою вказаної угоди є розрахунок ОСОБА_5 , як представником ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », за зерно кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на протязі десяти днів після його відвантаження та запевнила ОСОБА_4 у надійності даної угоди.

В результаті вчинення вищевказаних обманних дій ОСОБА_5 та вчинених на його прохання дій ОСОБА_7 , яка не усвідомлювала злочинність його намірів та не передбачала настання суспільно-небезпечних наслідків, ОСОБА_4 будучи введеним в оману, погодився на умови угоди з ОСОБА_5 та реалізацію кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » підприємству ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », за умови укладення відповідного договору поставки.

Після цього ОСОБА_5 зателефонував до ОСОБА_4 (точний час у ході досудового розслідування не встановлено) та повідомив про свої наміри розпочати процес відвантаження зерна кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » 20.05.2019 за допомогою вантажних автомобілів, вартість якого буде складати 4 500 гривень за тону. Окрім цього, ОСОБА_5 запевнив ОСОБА_4 у тому, що того ж дня перед початком процесу відвантаження буде укладено договір на поставку зерна кукурудзи між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », яке він представляє та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». При цьому, ОСОБА_4 , будучи введеним в оману, повідомив ОСОБА_5 , що зерно кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » зберігається у складських приміщеннях належного йому фермерського господарства « ОСОБА_8 », які розташовані за адресою: АДРЕСА_1 .

У подальшому, 20.05.2019, ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, маючи прямий умисел на заволодіння чужим майном шляхом обману, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, перебуваючи в приміщенні бухгалтерії ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за адресою АДРЕСА_2 , з метою введення в оману ОСОБА_4 та надання своїм злочинним намірам, спрямованим на заволодіння зерном кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » вигляду реальності цивільно-правових відносин, передав ОСОБА_4 копії установчих документів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та два примірники договору поставки №1/2019 від 20.05.2019 підписаний від імені директора ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ОСОБА_6 та скріплений відтиском печатки даного товариства.

Зокрема, відповідно до договору поставки №1/2019 від 20.05.2019 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (постачальник) зобов`язується передати у власність ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (покупцю) сільськогосподарську продукцію власного виробництва, в асортименті, за ціною, якістю, кількістю та на умовах, узгоджених з Покупцем і вказаних у Договорі та в Додатках до Договору, а Покупець зобов`язується здійснити приймання та оплату Товару. Розрахунок проводиться у безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на банківський рахунок Постачальника протягом 10 банківських днів, за Товар за кожним Додатком до Договору окремо, починаючи від дня відвантаження Товару.

На заперечення ОСОБА_4 щодо відсутності в договорі відомостей про загальну вагу кукурудзи, яка буде передана до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », а також його вартості, ОСОБА_5 запевнив останнього, що після кожного окремого відвантаження зерна кукурудзи, коли стане відома вага, будуть складені додатки до договору, до яких будуть внесені відомості щодо ваги зерна та його ціни, вказані додатки невідкладно після закінчення відвантаження будуть підписані та передані до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

В результаті вчинених обманних дій ОСОБА_5 , спрямованих на заволодіння зерном кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », та використання ним раніше виниклих довірливих відносин ОСОБА_4 до ОСОБА_7 , яка до цього за його проханням запевнила ОСОБА_4 в надійності вказаної угоди, ОСОБА_4 , будучи введеним в оману, погодився на умови зазначені в договорі та підписав два примірники вищевказаного договору поставки №1/2019 від 20.05.2019, один з яких залишився в бухгалтерії ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », а інший був переданий ОСОБА_5 для передачі ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », а також надав дозвіл на відвантаження вищевказаного зерна кукурудзи працівникам елеватора ФГ « ОСОБА_8 ».

Того ж дня працівники ФГ « ОСОБА_8 » відвантажили 295,02 тон зерна кукурудзи врожаю 2018 року вартістю 1 232 000 грн ОСОБА_5 , як представнику ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

Того ж дня ОСОБА_9 в телефонній розмові повідомив ОСОБА_4 , що наступне відвантаження зерна кукурудзи загальною вагою близько 3 тисяч тон він планує розпочати 29.05.2019.

У подальшому, 29.05.2019, з метою введення в оману потерпілого ОСОБА_4 та створення вигляду реальності угоди на електронну пошту ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » " ІНФОРМАЦІЯ_6 » з електронної пошти ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » « ІНФОРМАЦІЯ_7 » було надіслано додаток №РОМ_1 до Договору поставки №1/2019 від 20 травня 2019 р. в якому зазначено, що ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » отримує від ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » 3 тисячі тон зерна кукурудзи.

Цього ж дня о 10 год. 19 хв., з метою доведення своїх злочинних намірів до кінця, ОСОБА_5 зателефонував до ОСОБА_4 та домовився з ним про особисту зустріч, при цьому повідомивши його про місце та час її проведення.

Після вказаної розмови ОСОБА_4 відразу прибув до місця призначеної зустрічі, а саме ділянки узбіччя автомобільної дороги Київ - Харків - Довжанський, неподалік м. Хорол, Полтавської області, в місці перетину з автомобільною дорогою, в напрямку м. Миргород, де зустрів ОСОБА_5 .

В ході даної зустрічі ОСОБА_5 , діючи як представник ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », з метою надання виду реальності виконання зобов`язань щодо розрахунку за майбутнє заволодіння зерном кукурудзи загальною вагою близько 3 тис. тон, передав ОСОБА_4 грошові кошти у готівковій формі в сумі 20 000 доларів США за раніше отримане 20.05.2019 зерно, запевнивши, що решту буде перераховано з розрахункового рахунку ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на розрахунковий рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » упродовж 10 днів. Окрім цього, ввівши в оману ОСОБА_4 повідомив, що оплата за зерно, яке він планує отримати, буде здійснена таким же способом упродовж 10 днів після його відвантаження.

В результаті вчинених обманних дій ОСОБА_5 , який діяв за попередньою змовою з директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ОСОБА_6 , в ОСОБА_4 виникла уява реальності цивільно-правових відносин та він, будучи введеним в оману, надав дозвіл працівникам елеватора ФГ « ОСОБА_8 » на відвантаження зерна кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », вагою близько 3 тисяч тон, до вантажних автомобілів, які були надані ОСОБА_5 .

Після цього, в період з 29.05.2019 по 04.06.2019, перебуваючи за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_5 , діючи умисно, з метою реалізації раніше виниклого умислу на шахрайське заволодіння майном, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, за попередньою змовою з директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ОСОБА_6 відвантажив за допомогою 93 вантажних автомобілів зерно кукурудзи урожаю 2018 року, тим самим заволодів зерном кукурудзи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » урожаю 2018 року загальною вагою 2 908 900 кг, яке зберігалося в складах ФГ « ОСОБА_8 ».

У подальшому ОСОБА_7 , яка діяла за проханнями ОСОБА_5 , та не усвідомлювала злочинність його намірів та не передбачала настання суспільно-небезпечних наслідків, склала додаток №РОМ_1 до Договору поставки №1/2019 від 20 травня 2019 р., в якому зазначено, що ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » отримало від ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » зерно кукурудзи загальною вагою 2 908 900 кілограм, який передала для підпису директору ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ОСОБА_6 .

У свою чергу ОСОБА_6 , діючи умисно, з метою реалізації раніше виниклого умислу на шахрайське заволодіння майном ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », за попередньою змовою групою осіб, діючи на виконання вказівок ОСОБА_5 , усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, з корисливих мотивів, будучи обізнаною в тому, що вказаний договір не зобов`язує її до вчинення будь-яких дій та не передбачає можливості примусового стягнення з неї грошових коштів за отриману зернову продукцію, з метою ускладнення стягнення з підприємства коштів у законному порядку, додаток №РОМ_1 до Договору поставки №1/2019 від 20 травня 2019 р. не підписала.

У подальшому група осіб у складі ОСОБА_5 та ОСОБА_6 отримали грошові кошти від реалізації зерна ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », якими розпорядилися на власну користь, внаслідок чого, згідно висновку товарознавчої експертизи, проведеної ІНФОРМАЦІЯ_8 , завдали ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » матеріального збитку на суму 14 428 144 гривні 00 копійок (чотирнадцять мільйонів чотириста двадцять вісім тисяч сто сорок чотири гривні 00 копійок), що станом на 04.06.2019 перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян в 15 021 разів.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що договір поставки №1/2019 від 20.05.2019 зі сторони ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » був завірений відтиском печатки вказаного товариства, в ході досудового розслідування виникла необхідність у проведенні судової технічної експертизи.

В ході досудового розслідування кримінального провадження з метою відібрання зразків відбитків всіх печаток ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » 27.10.2020 було отримано ухвалу слідчого судді Октябрського районного суду м. Полтави ОСОБА_10 про тимчасовий доступ. Вказана ухвалу була вручена для виконання директору ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ОСОБА_6 , однак остання відмовилася ї виконувати, у зв`язку з чим на даний час орган досудового розслідування позбавлений можливості провести судову технічну експертизу за відтиском печатки в договорі поставки №1/2019 від 20.05.2019.

В ході досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді Октябрського районного суду м. Полтави ОСОБА_11 29.05.2020 було проведено тимчасовий доступ до копії справи з юридичного оформлення рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) відкритих у АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " та інформації в електронному вигляді, щодо руху коштів по рахунках відкритих на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

За результатами проведення тимчасового доступу в копії справи з юридичного оформлення рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » виявлено документи, що містять відтиски печатки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », оригінали яких необхідні для проведення судової технічної експертизи документів.

Відповідно до методичного листа Міністерства юстиції України «Окремі особливості проведення технічних експертиз документів та почеркознавчих експертиз, у тому числі комплексних, технічних зображень документів», затвердженого рішенням спільного засідання секцій судово-технічної та судово-почеркознавчої експертиз НКМР при МЮ України від 29.03.2012 та протоколу міжвідомчої наради Міністерства юстиції, МВС, СБУ та Державної прикордонною служби від 29.03.2012, а також п 1.1., п.3.2.1. «Науково - методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень» до «Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень», затвердженої МЮ України за №53/5 від 08.10.1998 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 26.12.2012 №1950/5), почеркознавчі та технічні експертизи документів проводяться тільки за наявністю оригіналів документів.

У зв`язку з цим, для проведення судової технічної експертизи за відтиском печатки в договорі поставки №1/2019 від 20.05.2019 виникла необхідність у вилученні оригіналу справи з юридичного оформлення рахунків відкритих на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » в АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_2 ).

Також з метою проведення судово-економічної експертизи в ході досудового розслідування виникла необхідність у отриманні інформації щодо руху коштів по рахунках відкритих в АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), із зазначенням всіх обов`язкових реквізитів, а саме: назви контрагенту, коду ЄДРПОУ контрагента, номер рахунку контрагента, назви банку з МФО в якому обслуговується контрагент, дати та часу здійснення транзакції, суми та призначення платежів, підстави руху коштів (вид та номер платіжного документу), починаючи з 10 травня 2019 року по дату виконання ухвали.

Досудовим розслідуванням встановлено, що оригінал справи з юридичного оформлення рахунків в АТ КБ« ІНФОРМАЦІЯ_9 » на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » має важливе значення для досудового розслідування кримінального провадження та може бути використаний під час проведення судових експертиз.

У судове засідання слідчий не з`явився, про дату, місце та час розгляду клопотання повідомлений належним чином, до суду слідчий подав заяву про розгляд клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів за його відсутності, клопотання підтримує в повному обсязі, просить задовольнити.

Згідно норми ч. 4ст. 107 КПК Українифіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Відповідно до ч.1 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до ч.1 ст. 160 КПК України сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених у статті 161 цього Кодексу. Слідчий має право звернутися із зазначеним клопотанням за погодженням з прокурором.

Слідчий суддя, дослідивши Витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, та інші письмові докази, вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню. Сторона обвинувачення довела наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи, самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; відомості, які містяться у вказаних документах, можуть бути використані як докази в кримінальному провадженні. Іншими способами неможливо довести обставини, які передбачається довести за допомогою зазначених документів.

Керуючись ст. ст. 159-166 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Надати групі слідчих у складі: ОСОБА_12 ; ОСОБА_3 ; ОСОБА_13 ; ОСОБА_14 ; ОСОБА_15 ; ОСОБА_16 ; ОСОБА_17 ; ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 дозвіл на тимчасовий доступ до інформації та оригіналів документів щодо рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), які становлять банківську таємницю та перебувають у володінні АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_2 ), із правом їх вилучення у паперовому та електронному вигляді, а саме наступних документів:

оригіналів справ з юридичного оформлення рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) відкритих у АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_9 ";

регістру руху коштів у електронному вигляді по рахунках відкритих на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) із зазначенням всіх обов`язкових реквізитів, а саме: назви контрагенту, коду ЄДРПОУ контрагента, номер рахунку контрагента, назви банку з МФО в якому обслуговується контрагент, дати та часу здійснення транзакції, суми та призначення платежів, підстави руху коштів (вид та номер платіжного документу), починаючи з 10 травня 2019 року по момент виконання ухвали суду.

Зобов`язати Акціонернетовариство Комерційнийбанк « ІНФОРМАЦІЯ_9 »(АТКБ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »;ідентифікаційний код: НОМЕР_2 ;юридичнаадреса: АДРЕСА_3 ;адреса длякореспонденції: АДРЕСА_4 ),а такожвідділення АТКБ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »за адресою: АДРЕСА_5 ,та службубезпеки банкуза адресою: АДРЕСА_6 ,надати можливістьвилучити вищезазначенідокументи (інформацію)на паперових(уроздрукованому вигляді)та електроннихносіях інформаціїу відділенніАТ КБ« ІНФОРМАЦІЯ_9 » заадресою: АДРЕСА_5 ,та/абоу приміщенніслужби безпекибанку заадресою: АДРЕСА_6 .

Строк дії ухвали становить один місяць з дня її виготовлення.

Роз`яснити, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннямиКПК Україниз метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення01.03.2021
Оприлюднено29.05.2024
Номер документу95600791
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —554/3486/20

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гальонкіна Ю. С.

Ухвала від 01.07.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гальонкіна Ю. С.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 20.04.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 20.04.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 20.04.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 01.03.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 26.02.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 26.02.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 26.02.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні