Ухвала
від 02.12.2020 по справі 200/2693/20-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

02 грудня 2020 року Справа № 200/2693/20-а

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Врони О.В., розглянувши в письмовому провадженні у м. Дніпрі клопотання представника позивача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління державної служби Укрїни з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського в особі Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

Головне управління державної служби Укрїни з надзвичайних ситуацій у Донецькій області звернулося до Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського в особі Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, в якому просить застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, розташованого за адресою: Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Машинобудівельників, буд. 40 (навчальний корпус); м. Краматорськ, вул. Уральська, буд. 6 (гуртожиток) до повного усунення порушень, шляхом заборони експлуатації об`єкту.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 06 квітня 2020 року позовну заяву передано за підсудністю на розгляд до Дніпропетровського окружного адміністративного суду відповідно до правил предметної підсудності.

Ухвалою суду від 23 червня 2020 року відкрито провадження у справі № 200/2693/20-а за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи.

01 грудня 2020 року представником позивача надано клопотання про зупинення провадження у справі для вирішення питання про примирення сторін до 01.07.2021 року.

Клопотання обгрунтовано, що з 08.01.2020 по 09.01.2020 позивачем було проведено позапланову перевірку додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського в особі Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського за адресою: Донецька обл., м. Краматорськ, бул. Машинобудівників, 40 (навчальний корпус); м.Краматорськ, вул. Уральська, 6 (гуртожиток). За результатами перевірки позивачем був складений Акт від 09.01.2020 № 15 з переліком порушень. З метою надання часу для добровільного усунення порушень, які створюють загрозу життю та здоров`ю людей, позивач просить зупинити провадження у справі для вирішення питання про примирення сторін до 01.07.2021 року.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст.190 КАС України сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. Примирення сторін може стосуватися лише прав та обов`язків сторін. Сторони можуть примиритися на умовах, які виходять за межі предмета спору, якщо такі умови примирення не порушують прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Умови примирення не можуть суперечити закону або виходити за межі компетенції суб`єкта владних повноважень.

За клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Пунктом 4 частини 1 статті 236 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне зупинити провадження у справі на час, необхідний для примирення сторін.

Керуючись ст.ст. 180, 190, 236, 243 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі - задовольнити.

Провадження в адміністративній справі №200/2693/20-а за позовом Головного управління державної служби Укрїни з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського в особі Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського про застосування заходів реагування зупинити на час для примирення сторін до 01.07.2021 року.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в строки, передбачені статтєю 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.В. Врона

Дата ухвалення рішення02.12.2020
Оприлюднено29.03.2021
Номер документу95809590
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/2693/20-а

Рішення від 12.07.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 12.07.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 02.12.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 01.12.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 24.07.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 23.06.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 06.04.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Михайлик А.С.

Ухвала від 16.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Михайлик А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні