Ухвала
від 30.03.2021 по справі 684/679/20
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 684/679/20

Провадження № 2/684/76/2021

30 березня 2021 року смт. Стара Синява

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючої судді Галиш І.Б.,

за участі секретаря с/з Гонти Н.І.,

прокурора Поліщука М.А.,

представника відповідача ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області Гноянка М.М.,

представника відповідача Куцоконь В.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Стара Синява цивільну справу за позовом заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

Заступник керівника Хмельницької обласної прокуратури в інтересах держави звернувся до Старосинявського районного суду із позовом до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки.

Ухвалою Старосинявського районного суду від 05 січня 2021 року відкрито провадження у вказаній справі та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому судовому засіданні прокурор позов підтримав та просив призначити розгляд справи по суті.

Представник відповідача ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області в підготовчому судовому засіданні підтримав позицію зазначену у відзиві, при цьому не заперечив проти призначення справи до розгляду по суті.

Представник відповідача ОСОБА_6 пояснив, що відповідач ОСОБА_1 визнає позов, про що зазначено у поданому відзиві, не заперечив проти призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_5 , ОСОБА_4 та ОСОБА_3 у підготовче судове засідання повторно не з`явилися, не повідомивши суд про причини неявки, хоча про день та час підготовчого засідання повідомлені судом належним чином.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Позивачем надано докази, на які він посилається у позові, клопотань від учасників у підготовчому засіданні не надходило.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає, спір в підготовчому засіданні не врегульовано.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України , за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 197-200 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у справі закрити.

Справу за позовом заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки призначити до розгляду по суті на 20 квітня 2021 року на 13 год. 00 хв. у судовому засіданні в приміщенні Старосинявського районного суду Хмельницької області (смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 53).

Про час та місце розгляду справи повідомити сторони у визначеному законом порядку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча суддя Галиш І.Б.

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення30.03.2021
Оприлюднено01.04.2021
Номер документу95891472
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —684/679/20

Рішення від 28.06.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Рішення від 28.06.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 30.03.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 04.01.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 04.01.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні