Ухвала
від 09.04.2021 по справі 569/5323/21
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/5323/21

УХВАЛА

09 квітня 2021 року м.Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в особі головуючого судді Першко О.О., розглянувши клопотання представника позивача Приватного акціонерного товариства "Рівнеазот" Коцюбинської Олени Юріївни про заміну третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача,

ВСТАНОВИВ:

16 березня 2021 року до Рівненського міського суду Рівненської області звернулося ПрАТ "Рівнеазот" із позовною заявою до ОСОБА_1 , в якій просить стягнути з відповідача грошові кошти в розмірі 7 568 грн. 60 коп. та судові витрати в розмірі 2 270 грн. 00 коп.

Ухвалою Рівненського міського суду Рівненської області від 25 березня 2021 року прийнято до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження у справі.

07 квітня 2021 року від представника позивача надійшло клопотання про заміну неналежної третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Рівненський міський відділ державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) на Управління забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), оскільки виконавчий лист № 569/2826/18 виданий 08 листопада 2018 року Рівненським міським судом Рівненської області перебував на виконанні в Управлінні забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) і саме відділ перерахував ОСОБА_1 середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 6 Закону України Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів , систему органів примусового виконання рішень становлять6 Міністерство юстиції україни, органи державної виконавчої служби, утворені Міністерством юстиції України в установленому законом порядку.

Окрім того, частина 3 розділу I Інструкції з організації примусового виконання рішень, затверджена наказом Міністерство юстиції України від 02 квітня 2012 року № 512/5 визначає, що до органів державної виконавчої служби відноситься управління забезпечення примусового виконання рішень міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України

Враховуючи вказане, слід замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Рівненський міський відділ державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) на Управління забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19, 53, 260-261 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Приватного акціонерного товариства "Рівнеазот" Коцюбинської Олени Юріївни про заміну третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - задовольнити.

Замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Рівненський міський відділ державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) на Управління забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

Повідомити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Управління забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), що судове засідання у справі призначено на 21 квітня 2021 року на 15 год. 00 хв.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду, а третій особі також надіслати копію позовної заяви та доданих документів.

Визначити третій особі п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання пояснення на позовну заяву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.О. Першко

Дата ухвалення рішення09.04.2021
Оприлюднено12.04.2021
Номер документу96157602
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача

Судовий реєстр по справі —569/5323/21

Ухвала від 02.12.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Постанова від 04.11.2021

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Постанова від 05.10.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 07.07.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 07.07.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Рішення від 25.05.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Рішення від 25.05.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 09.04.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 25.03.2021

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні