Ухвала
від 14.04.2021 по справі 300/3833/20
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну сторони в порядку процесуального правонаступництва

"14" квітня 2021 р. справа № 300/3833/20

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі:

судді Біньковської Н.В.,

розглянувши за правилами спрощеного позовного провадження матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити дії,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Івано-Франківського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації про визнання протиправними дій щодо нарахування і виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня за 2020 рік у розмірі меншому, ніж передбачено частиною 5 статті 13 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" та зобов`язання виплатити разову грошову допомогу до 5 травня за 2020 рік, як особі з інвалідністю внаслідок війни третьої групи у розмірі семи мінімальних пенсій за віком відповідно до статті 13 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", з урахуванням попередньо виплаченої суми такої допомоги.

Ухвалою Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 28.12.2020 року відкрито провадження в даній адміністративній справі за правилами спрощеного позовного провадження.

25.01.2021 на адресу суду надійшов лист Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації від 20.01.2021 за №74/02-19/05, в якому відповідач повідомив про те, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1635-р Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій та розпорядження Коломийської районної державної адміністрації від 11.01.2021 №4 Про припинення юридичної особи публічного права - управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації шляхом ліквідації управління перебуває в стані ліквідації.

Розпорядженням Голови Коломийської районної державної адміністрації, голови комісії з реорганізації Городенківської, Снятинської РДА шляхом їх приєднання до Коломийської РДА Про забезпечення виконання функцій у сфері соціального захисту населення в Калуському районі в умовах адміністративно-територіальної реформи від 05.02.2021 №44 уповноважено, зокрема голову комісії з припинення юридичної особи публічного права - управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації шляхом ліквідації забезпечити передачу діючих функцій та повноважень з реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення до управління соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації для безперервного надання соціальної підтримки населенню на відповідній території, не пізніше 11.02.2021.

Як слідує із даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації станом на 14.04.2021 припинено.

Згідно вимог статті 52 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи наведене, у справі, в порядку процесуального правонаступництва слід замінити відповідача - Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації на його правонаступника - Управління соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації.

Керуючись статтями 52, 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

Замінити відповідача - Управління соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ - 03193365) його правонаступником - Управлінням соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації (адреса: вул. І. Франка, 3 м. Коломия, Івано-Франківська область, 78200, код ЄДРПОУ - 20558069).

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Відповідно до статей 295, 297, підпункту 15.5 пункту 15 частини 1 розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення судового рішення до суду апеляційної інстанції через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя /підпис/ Біньковська Н.В.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.04.2021
Оприлюднено16.04.2021
Номер документу96277258
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —300/3833/20

Рішення від 07.05.2021

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 14.04.2021

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 28.12.2020

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні