Ухвала
від 14.04.2021 по справі 684/132/21
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

Справа № 684/132/21

Провадження № 2-о/684/16/2021

14 квітня 2021 року смт. Стара Синява

Суддя Старосинявського районного суду Хмельницької області Галиш І.Б., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за заявою ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересована особа Комунальна установа Трудовий архів Старосинявської селищної ради (місце знаходження: вул. Івана Франка, 8, смт. Стара Синява Хмельницької області) про встановлення факту належності правовстановлюючих документів,

в с т а н о в и в:

Заявник ОСОБА_1 звернувся в суд із заявою про встановлення факту належності правовстановлюючих документів.

Форма і зміст заяви відповідають вимогам ст. 297 ЦПК України.

Справа підсудна Старосинявському районному суду Хмельницької області.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно ч.4 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

З огляду на те, що порядок залучення заінтересованої особи у ЦПК України не врегульований, а відповідно до частини третьої статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, суд при залученні заінтересованої особи керується вимогами статей 52, 53 ЦПК України.

Таким чином, беручи до уваги те, що метою встановлення факту належності документів для заявника є можливість здійснення перерахунку пенсії Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, а тому для повного і об`єктивного розгляду справи слід залучити до участі у даній справі в якості заінтересованої особи Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

За таких обставин, слід відкрити провадження у цивільній справі та призначити до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 52,53, 293,294 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересована особа Комунальна установа Трудовий архів Старосинявської селищної ради (місце знаходження: вул. Івана Франка, 8, смт. Стара Синява Хмельницької області) про встановлення факту належності правовстановлюючих документів.

Призначити судовий розгляд справи на 09 год. 00 хв. 28 квітня 2021 року в приміщенні Старосинявського районного суду Хмельницької області (смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 53).

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи - Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області (місце знаходження: вул. Герцена, 10, м. Хмельницький), у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Комунальна установа Трудовий архів Старосинявської селищної ради про встановлення факту належності правовстановлюючих документів.

Викликати у судове засідання заявника та заінтересованих осіб.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а заінтересованим особам також - копії заяви та доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - www.st.km.court.gov.ua.

Учасниками справи з підстав, зазначених у ст.ст. 36, 37, 38 ЦПК України, судді, секретарю судового засідання, експерту, спеціалісту, перекладачу, може бути заявлено вмотивований відвід протягом десяти днів з дня отримання учасником справи ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. Після спливу вказаного строку заявляти відвід дозволяється лише у виняткових випадках, коли про підставу відводу заявнику не могло бути відомо до спливу вказаного строку, але не пізніше двох днів із дня, коли заявник дізнався про таку підставу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Галиш І.Б.

Дата ухвалення рішення14.04.2021
Оприлюднено16.04.2021
Номер документу96289872
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючих документів

Судовий реєстр по справі —684/132/21

Рішення від 12.05.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Рішення від 12.05.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 14.04.2021

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні